Blog

Au inceput cursurile la Shakespeare School

IMG 1824Saptamana aceasta este una plina pentru centrul nostru: am demarat cursurile de limba engleza, bineinteles, in paralel la ambele sedii!

IMG 1831

Toate cursurile de limba engleza de la Shakespeare School respecta structura intregului an scolar, cu vacantele scolare aferente. Exceptia o reprezinta cluburile de conversatie si de lectura, dar si cursul pregatitor pentru testul IELTS– care sunt organizate in module de 1 semestru.

IMG 1827

La prima sedinta, parintii au fost invitati in salile de curs alaturi de copiii pentru 5-10 minute, timp in care li s-a prezentat profesorul, dar si detalii din regulamentul de ordine interioara.

IMG 1847IMG 1845Iar de ordinea si disciplina noului sediu Shakespeare School din Str. Dimitrie Racovita nr.11, se va ocupa domnul Dan Bica, o figura omniprezenta, supranumit de elevi si “domnul stie-tot“! Mereu bine-dispus si dornic sa ajute, fiti siguri ca va trage totusi si de “urechi” pe cine e cazul!

IMG 1851Cat despre inscrierea la cursurile care au inceput, cei interesati se mai pot inscrie numai in limita locurilor ramase disponibile. Pentru aceasta, va trebui sa va programati telefonic la unul din sediile noastre pentru o testare gratuita a nivelului de cunoastere a limbii engleze si in functie de rezultatul testului, dar si de locurile disponibile pentru nivelul respectiv, va putem incadra intr-o grupa corespunzatoare.

IMG 1828

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole