Blog

Au mai ramas doar 14 zile in care te poti inscrie la Essay Competition!

 

Acum ca ziua de marti 13 martie a trecut, pana si cei mai superstitiosi dintre noi pot sta linistiti pana luna viitoare! Profitati acum si inscrieti-va in competitie fiindca suntem nerabdatori sa va cunostem mai bine, citindu-va si descoperindu-va talentul si pasiunea pentru limba engleza!

Au mai ramas doar 14 zile in care ne puteti trimite eseurile voastre! Daca aveti intre 11-14 ani va invitam sa va imaginati o zi din viata parintilor vostri iar daca aveti intre 15-19 ani, va provocam sa ne impartasiti parerile voastre despre nonconformism! Nu veti regreta aceste exercitii de imaginatie, cu atat mai mult cu cat premiile sunt pe masura efortului: 4 scoli de vara de doua saptamani in Marea Britanie!!!

WRITE, RACE, WIN and…start packing for the UK!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole