Blog

Autobuzul 390

London Bus route 390 Oxford Street 0341 Va intrebati poate de ce scriu eu despre autobuzul 390 in aceasta perioada cand toata lumea fierbe de nerabdare sa afle castigatorii marilor premii de la Essay Competition si Spelling Championship!

Ei bine, pentru ca fara Scolile de Vara de limba engleza in Marea Britanie organizate de Shakespeare School, nu m-as fi plimbat niciodata cu autobuzul 390 , double-decker mai precis, nicaieri altundeva decat in ….Londra! Poate pare un lucru banal dar nimic nu se compara cu senzatiile si experientele traite astfel! Si prieteniile cu oameni din toata lumea legate in UK sunt speciale. Si ce exemplu mai bun pot da in sensul acesta decat vizita in Romania a lui Luke Ingram, care in ultimii 3 ani ne-a fost Activity Manager la UCL London!

Astfel, toate emotiile de acum ale participantilor la Essay Competition sunt mai mult decat firesti pentru ca ei nu vor castiga un simplu premiu, o simpla excursie, ci prieteni si amintiri de neuitat!

May the best win! 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole