Blog

Aventura Scotiana a inceput?

 

30 iulie. Zi caniculara in Bucuresti, nu insa si in Scotia, Edinburgh, destinatia noastra catre care ne indreptam cu mari sperante.100 1791

Dupa un zbor foarte placut deasupra norilor, am ajuns in sfarsit la destinatie, modernul campus al Universitatii Queen Margaret, unde ne asteptau nu numai conditii excelente ci si niste chiriasi foarte interesanti:100 1843

Si pentru ca am vrut sa nu stam jos nici macar un moment, am pornit in recunoaste de indata ce pranzul a luat sfarsit. Cu pasi rapizi pentru ca vremea capricioasa ne-a prins putin din urma, ne-am indreptat catre Marea Nordului unde am facut poze si ne-am jucat in nisip. 100 1826Ne asteapta niste zile pline de excursii interesante si vreme cat mai buna, speram noi. Daca vreti sa vedeti mai multe poze cu noi, va asteptam pe facebook-ul Shakespeare School, la sectiunea poze, albumul ?Aventura Scotiana, Edinburgh 2012 ? unde deja am inceput sa postam.

Ne revedem cu bine pe 13 august!

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole