Blog

Back from Cambridge!

adsgfjgui%5D
Ei, bine, da! Ne-am intors de la Cambridge! Au trecut cele doua saptamani pe care le asteptam cu atata nerabdare.Cum a fost experienta noastra acolo? Va propun un mic jurnal, o pagina in care, condensat, se afla felul in care cel putin eu am perceput vacanta noastra…

9 august, Aeroportul Henri Coanda, Bucuresti
Copii si parinti privesc unii la altii intr-o asteptare plina de emotii. Toata lumea se analizeaza, se intreaba ce va urma… copiii ar pleca mai repede, parintii nu i-ar mai lasa!
adshkhjop
9 august, seara, Cambridge
Ajunsi in Cambridge, ne cazam imediat. Mike, Amy, Tim, Tom, cu totii au grija de noi si ne zambesc ca si cand ne-am cunoaste de-o viata. Conditiile sunt perfecte… ca la hotel! Cina ne aduce din nou impreuna. Mancarea, desi din abundenta, ne pare prea condimentata… (ne vom obisnui insa repede si chiar, in cele din urma, ne va placea!)

STA60046P1100124

10 august………22 august
Am inceput cursurile si activitatile, intram in programul normal. Dimineata, copiii au Topic Lessons, in care discuta tot felul de subiecte de foarte mare actualitate: discriminare, diferente culturale, ba chiar incearca sa gaseasca solutii si pentru criza financiara…
Ur%5Dmeaza, dupa o scurta pauza de o jumatate de ora, Communication. Intr-una din aceste ore, l-am vazut pe Dave si grupul lui de elevi citind sonete pe gazonul din Ridley College… Activitatile din timpul liber includ apoi internet, fotbal, modelaj in lut ( am vazut niste lucruri extraordinare facute de manutele lor), punting, baschet, pictura pe sticla, film, vizitarea diferitelor puncte de atractie din Cambridge, sonete, impletire de bratari,t-Shirt design, s.a.m.d.De-abia daca mai avem timp sa ne tragem un pic sufletul, sa mancam, ca apoi trebuie sa fim gata pentru programul de seara: disco, cinema, karaoke sau punting!!! La karaoke am fost cei mai buni! La punting… hmmm, am incercat si noi sa vaslim de cateva ori, dar totul s-a terminat mai degraba in hohote de ras si multa buna dispozitie! Povestirile de dupa punting erau chiar si mai amuzante!
azsda
Weekendpoze+178
Sfarsitul de saptamana a fost full! Am fost doua zile la Londra si, desi am alergat ca nebunii incercand sa vedem cat mai multe, noi zicem ca a meritat din plin. London Eye, Madame Tussauds, Buckingam Palace, Big Ben, Covent Garden, din toate cate un pic…
asadsafdsda

Ultima sambata am fost la Canterbury si la Leeds, unde am vazut un castel senzational, am mers prin labirint, ne-am facut poze cu pauni, rate, plante luxuriante, ba chiar ne-am catarat si in copaci. Mie una acolo mi-a placut cel mai mult! As fi stat o zi intreaga!
adsjf
23 august, Aeroporul Henri Coanda, Bucuresti
Nu ne mai vine sa ne despartim! Suntem prieteni, ne-am apropiat foarte mult in toata aceasta perioada… Acum parintii sunt cei care abia vor sa plece din aeroport si copiii nu! Am cunoscut niste oameni extraordinari, niste tineri surprinzatori, maturi si calzi, alaturi de care am petrecut doua saptamani de neuitat! Va multumesc si, cine stie, poate la anul…
dsdajgsdkua
Aaaa, si asteptam rezultatele examenului TOEIC, care ar trebui sa fie foarte bune, dupa ce toti copiii nostri au avut rapoarte excelente de la profesorii din Cambridge!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole