Blog

Back from Canterbury


IMG 2363
Desi ne-am intors de cateva zile bune din tabara de limba engleza din Anglia, mireasma britanica si aroma orasului Canterbury plutesc inca aer.  In cele doua saptamani petrecute impreuna cu un grup de 19 tineri extraordinari am reusit sa umplem un HUGE BOX cu amintiri pline de culoare si, bineinteles, sunet englezesc.rabbit picture

Pentru cei ce inca nu stiu, Universitatea Kent a fost cea care ne-a gazduit, tot acolo am urmat cursurile de limba engleza si tot acolo am sustinut si examenul Trinity. Un campus imens, cu o priveliste incantatoare si plin de prezente saltarete cu urechi mari si catifelate. De asemenea, si staff-ul de acolo a fost primitor, prietenos si dornic sa ne ajute mereu. Totusi, chiar in aceste conditii minunate, ne-am si indepartat putin de locul care ne gazduia si am pornit catre destinatii noi.

IMG 2609Am vizitat Londra de doua ori, care desi era overcrowded, am reusit sa admiram Buckingham Palace, Big Ben & Westminster Abbey, The Houses of Parliament, the Tower of London si, bineinteles, am avut timp liber pentru a ne bucura si de magazinele renumite de pe Oxford Street.  Muzeul figurilor din ceara „Madame Tussauds” a fost un prilej de a admira siluetele actorilor, scriitorilor si personalitatilor celebre din toate timpurile.IMG 2478

Ne-am bucurat putin si de plaja din oraselele Broadstairs si Margate, dar am contemplat si cladiri impunatoare ce ascund ganduri si emotii de secole, precum Leeds Castle si orasul universitar Cambridge.

IMG 2727Cea mai distractiva amintire este probabil cea cu Thorpe Park, caruia i-am dedicat o zi intreaga. Marele parc, aflat in apropierea Londrei, reprezinta o locatie perfecta pentru tinerii nostri impatimiti de aventuri, inaltimi, viteza, roller-coaster, carusele, trenulete, etc. A fost o experienta de neuitat, sarbatoritul nostru, Tudor Petrescu, chiar ne-a marturisit ca nu s-a mai distrat niciodata atat de bine chiar de ziua lui de nastere.

IMG 2684

Sa nu uitam insa de dupa-amiezele de sport: fotbal, tenis, baseball, voleyball sau de serile de karaoke, disco night, photo hunting, etc. 
Asadar, a fost o tabara incarcata cu toate ingredientele: cursuri de limba engleza, oameni diferiti din culturi multiple, locuri noi, emotii, distractie si toate…in deosebitul stil britanic!

Ne-am intors cu multa energie, un vocabular mai bogat si chiar si cu diplome care dovedesc nivelul nostru de cunoastere a limbii engleze.DSCN9111

Va asteptam cu drag si anul viitor la o alta never-to-be-forgotten summer school, dar pana atunci ne vedem pe 1 septembrie, pentru inscrieri la cursurile de limba engleza de an scolar 2011-2012!296155 10150285138946225 310890541224 8046783 5987201 n1

.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole