Blog

Be Bright and Spell it Right!!

Spelling Champ antet v2

Săptămâna viitoare începe în mare forţă la Shakespeare School, pentru că demarăm Spelling Championship 2011!! Dacă cei mari au şansa să-şi scoată la iveală talentele de mici şi, de ce nu, mari scriitori, cursanţii claselor de Juniori au şansa să arate tuturor cât de bine stăpânesc vocabularul şi ortografierea lui.  Săptămâna aceasta se va desfăşura Runda I, la nivel de clasă, în urma căreia vom afla care sunt participanţii Rundei II.

Vă prezentăm în continuare Regulamentul competiţiei de Spelling 2011:

 

SPELLING CHAMPIONSHIP 2011

REGULAMENT

BE BRIGHT AND SPELL IT RIGHT!

 

1. Despre concurs

Spelling Championship este un concurs care se adresează numai cursanţilor Shakespeare School. Concursul se află la a doua ediţie.

 

2. Condiţii de participare

La acest concurs participă gratuit toţii cursanţii grupelor de Juniori 1, Juniori 2, Juniori 3 şi Juniori 4 înscrişi la Shakespeare School. Scopul acestui concurs este motivarea cursanţiilor de a-şi însuşi ortografierea corectă a cuvintelor parcurse în cadrul orelor de curs precum şi dezvoltarea spiritului de competiţie.

3. Calendarul competiţie şi condiţii de desfăşurare

Runda I:  7 – 11 martie 2011 (la nivel de clase)

In cursul saptamanii 14- 18 martie: anuntarea rezultatelor la runda I (şi programarea pe nivel a castigatorilor). Din fiecare clasă se aleg concurenţii care s-au  clasat pe primele două locuri conform punctajului obţinut.

•          21 martie: profesorii coordonatori vor prezenta propuneri pentru testele din runda a II-a (fiecare rundă trebuie să aibă acelaşi format, mărindu-se numai numărul de itemi; pentru Runda 2 se vor mări cu 15 – 20 cuvinte; la fel si pentru marea finală). Timpul de pregătire dintre runda 1 si runda 2 este de aproximativ 3 săptămâni.

Runda II: 4- 8 aprilie 2011 (la nivel de an) – interval de desfasurare a testului 12:00 – 13:00 (fiecare la sediul lui)

In runda a doua vor intra primii 2 clasati din fiecare grupă. Toti cei care se califică pentru runda a doua vor primi Certificat de participare la Spelling Championship, in care se menţionează scorul obtinut si faptul ca s-au calificat pentru runda a doua.

Runda a II-a se desfasoară după cum urmează, atât la Sediul din Dimitrie Racovita cât şi la cel din Eufrosin Poteca:

Juniori 1 – marti, 5 aprilie

Juniori 2 – miercuri, 6 aprilie

Juniori 3 – joi, 7 aprilie

Juniori 4 – vineri, 8 aprilie

• In cursul zilelor 11-13 aprilie se vor anunţa rezultatele obţinute în runda II

18 aprilie: profesorii coordonatori vor prezenta propuneri teste runda a III-a

Runda III: 11 mai – 12:00 – 13:00 (la Sediul Central din Eufrosin Potecă)

La runda finală  vor participa primii 5 clasati la nivel de an, care se vor infrunta cu primii 5 de la celalalt sediu. Asadar, vom avea 10 finalişti pentru fiecare nivel, dintre care se vor alege câte 3 câştigători (premiile I, II si III). Câştigătorii vor fi anuntati telefonic pe 16 mai.

•          Duminică, 22 mai: festivitate de premiere

 

4. Premii

 

Se vor acorda premii pentru locurile I, II şi III care vor consta în:

  • Curs de vară gratuit la Shakespeare School pentru Locul 1
  • Curs de vară la Shakespeare School cu o reducere de 50%, pentru Locul II, sau 25 % pentru Locul III
  • Cărţi sau enciclopedii în limba engleză
  • Se vor acorda de asemenea premii speciale tuturor finaliştilor, care vor primi o carte în limba engleză şi un certificat de participare.

Multă baftă tutror participanţilor!!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole