Blog

Beneficiile învățării limbii engleze de oriunde, în vacanță, chiar și din natură

Beneficiile invatarii limbii engleze de oriunde

93% dintre cursanți sunt încântați de faptul că pot învăța limba engleză de oriunde ar fi în vacanță, indiferent de nivelul la care se află.

 

Este binecunoscută utilitatea învățării limbii engleze în societatea în care trăim. Faptul că procesul de învățare a acestei limbi străine poate fi realizat de oriunde este un mare beneficiu pentru copiii și adulții din România.

 

În urma unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul cursanților și al părinților acestora, care au participat la cursurile online de limba engleză, rezultatele ne-au făcut să înțelegem perspectiva lor cu privire la ceea ce îi atrage să vină la cursuri și să învețe în mod eficient și cu plăcere.

 

  • 89% dintre cursanți apreciază că au șansa de a interacționa cu profesorul și cu ceilalți participanți la curs, de a lucra individual, în perechi sau în grupuri mici;
  • 85% dintre respondenți consideră că platforma ZOOM este interactivă și ușor accesibilă și se pot conecta rapid de pe telefon, laptop sau tabletă;
  • 75% dintre părinți consideră continuitatea studiului ca fiind principalul avantaj al desfășurării cursurilor de limba engleza în mediul online, în timpul verii.

 

Aceste cifre confirmă nevoia unei schimbări în sistemul de educație tradițional, chiar și pentru cei obișnuiți cu metoda clasică de studiu. În contextul actual, adaptabilitatea către cursurile online și continuitatea studierii limbii engleze în siguranță au reprezentat două caracteristici importante ale cursurilor de la Shakespeare School.

 

În plus, s-a observat necesitatea de a înlocui concentrarea exclusivă pe livrarea mecanică de informații și ignorarea realității socio-emoționale a procesului educativ cu o nouă viziune în care bunăstarea cursanților să fie principala prioritate.

 

Conform sondajului de opinie, cele mai importante beneficii ale desfășurării cursurilor online sunt: asigurarea continuității și oportunitatea de a experimenta un mod nou de învățare. Acum, copiii și adulții au ocazia de a continua cu ceea ce le face plăcere și îi avantajează, la cursurile online de limba engleză ce se desfășoară pe perioada vacanței de vară. Cei care au urmat cursuri online la Shakespeare School au descoperit că pot fi în continuare productivi, chiar dacă a fost necesar să iasă din zona lor de confort.

 

În plus, cursanții au avut posibilitatea de a comunica constant cu profesorii, pentru a adresa întrebări și a primi răspunsuri, astfel încât activitatea lor de învățare să se desfășoare în cele mai avantajoase condiții pentru ei. Totodată, participanții la cursurile online de limba engleza au beneficiat de suport emoțional, inclusiv prin tehnici de mindfulness, din partea profesorilor și a colegilor de grup, cu care împărtășesc pasiunea pentru limba engleză.

 

Vara aceasta, am pregătit cursuri online premium pentru copii, adolescenți și adulți din toată țara și vă invităm să deveniți membri ai comunității online Shakespeare School, în care cursanții învață engleza SMART, indiferent de locația în care se află: din parc, de acasă, din grădina bunicilor, de la munte sau de la mare. Cei care doresc să își folosească în cel mai folositor mod vacanța de vară, au nevoie doar de un laptop, conexiune la Internet, iar profesorii supraspecializați în predarea limbii engleze online se vor ocupa de restul.

 

„Cursurile online de limba engleză de la Shakespeare School au devenit cunoscute la nivel național ca fiind accesibile de oriunde, interactive si distractive. Ne bucurăm atunci când ne scriu cursanți din diferite colțuri ale țării și sunt încântați de cât de ușor și natural pot învăța limba engleză, fie că sunt acasă, la bunici sau chiar plecați în concediu. Suntem convinși că perioada vacanței de vară le va oferi atât copiilor, cât și adulților care aleg să învețe engleza online, ocazia perfectă de a se bucura de momente în natură, în timp ce sunt conectați cu profesorii și noii lor prieteni de la Shakespeare School”, spune Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Cursuri vara online copii adulti

Astfel, în perioada iunie-august, românii au șansa de a învăța engleza SMART, indiferent de vârstă și de locație. Invităm toți juniorii cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, într-una dintre cele mai intense și fascinante misiuni de vacanță: exersarea limbii engleze, alături de simpaticii Ziggy & Zaggy.

 

Pe copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani îi așteaptă o serie de cursuri online, distractive, care îmbină perfect joaca și cunoașterea și prin care aceștia pot să își dezvolte curiozitatea, creativitatea și spiritul de echipă, pentru ca vacanța de vară să treacă cu folos. Mai mult decat atat, la Cluburile de Conversație Online, viitorii cursanți își pot exersa și îmbunătăți într-un mod interactiv abilitățile de comunicare în limba engleză.

 

Adolescenții (14-19 ani) care vor să păstreze contactul cu limba engleză și pe parcursul verii, să își îmbunătățească nivelul limbii engleze și să treacă cu brio de examenele Cambridge au ocazia de a repeta alături de noi și de alți tineri de vârsta lor, într-o atmosferă super relaxată, de vacanță.

 

Adulților le recomandăm Cluburile de Conversație Online, special gândite astfel încât să le ofere acestora șansa de a-și perfecționa abilitățile de comunicare în limba engleză, într-un mediu prietenos și accesibil, prin metode interactive, adaptate nevoilor lor.

 

Așadar, puteți alege oricare dintre cursurile online de vară de la Shakespeare School, desfășurate în perioada 28 iunie – 20 august. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.shakespeare-school.ro/cursuri-online.

 

Împreună dezvoltăm campioni la viața și la limba engleză!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole