Blog

Ce beneficii ofera taberele internationale de limba engleza?

 

tabere engleza 2020

Ati fost in concediu anul acesta? Suntem convinsi ca deja faceti planuri pentru urmatoarea vacanta. Cu siguranta ca si copiii dumneavoastra si-ar dori sa isi faca planuri pentru vacanta din 2020. Noi credem ca le-ar surade ideea unei aventuri traite intr-o tabara internationala de limba engleza. Vor fi alaturi de tineri din alte colturi ale lumii. O vor experimenta intr-un mediu multinational. Acest lucru ii va ajuta sa devina cetateni globali.

Traim intr-o lume in continua schimbare. Din acest motiv, consideram ca este important sa ii pregatim pe copii pentru viata. Putem face acest lucru tinand cont de provocarile actuale. Ei au nevoie de oportunitati inedite. Acestea ii ajuta sa isi transforme visele in aventuri educative internationale. Totul pentru a le deschide calea catre un viitor globalizat.

Tinerii au nevoie sa interactioneze cu cei de varsta lor. Acest lucru ii ajuta sa isi perfectioneze limba engleza “la ea acasa”. Vor face acest lucru alaturi de vorbitori nativi, intr-un mediu multinational. Acesta le ofera sansa de a descoperi diversitatea culturala.

Beneficiile taberelor internationale de engleza pentru copii

beneficiile taberelor internationale

Impulsul de a calatori este unul dintre cele mai optimiste lucruri ale vietii.

Taberele internationale de limba engleza reprezinta cadrul ideal in care copiii pot beneficia de avantajele unei experiente educative multinationale.

  • O tabara internationala este mai mult decat o vacanta de vara, cu oportunitati turistice . Aceasta este o oportunitate inedita de a-si perfectiona limba engleza. Copiii vor avea alaturi vorbitori nativi. In plus, vor intalni tineri cu interese comune, veniti din intreaga lume.
  • Intr-un cadru multinational, copiii si adolescentii au sansa de a se dezvolta personal. Ei vor lua decizii intr-un context educational diferit. In plus, vor deveni mai responsabili si mai sociabili.
  • Copiii si adolescentii vor avea ocazia de a-si face prieteni noi. Ei vor interactiona cu tineri veniti din toate colturile lumii. In plus, acestia se vor familiariza cu diverse traditii si culturi.
  • Tinerii vor participa la lectii interactive, cu subiecte captivante. Acestea vor fi adecvate varstei lor. Totul cu scopul de a-si imbogati cunostintele de limba engleza.
  • Copiii vor avea sansa de a-si depasi barierele de comunicare in limba engleza. In plus, vor dobandi o mai buna intelegere a acesteia intr-un mediu nativ britanic sau american.
  • Toate cursurile sunt sustinute de profesori experimentati. Acestia sunt vorbitori nativi ai limbii engleze. Astfel, participantii vor beneficia de experiente utile pentru perfectionarea abilitatilor de comunicare.
  • Participarea la o tabara internationala de limba engleza le deschide tinerilor calea catre noi orizonturi. Aceasta experienta faciliteaza procesul de maturizare. In plus, contribuie la dezvoltarea simtului de responsabilitate. Aceste abilitati sunt esentiale pentru reusita lor intr-o lume aflata in continua miscare si globalizare.

Tabere internationale de engleza organizate de Shakespeare School

tabere internationale de engleza

Oriunde ai merge, locul acela devine o parte din tine cumva.

Noi credem ca oportunitatea de studiu si calatorie poate deveni cel mai frumos si mai util cadou pe care il puteti face tinerilor care isi doresc sa isi perfectioneze limba engleza “la ea acasa”.

Din acest motiv, Shakespeare School continua traditia organizarii taberelor internationale de limba engleza si in 2020. Astfel, le puteti oferi copiilor ocazia de a-si petrece vacanta de vara alaturi de alti tineri veniti din intreaga lume, intr-un mod educativ si distractiv.

Acestia vor avea ocazia sa exerseze si sa-si perfectioneze limba engleza, vor vizita locuri noi si vor trai experienta educatiei intr-un mediu multinational. Cele trei locatii alese de Shakespeare School pentru 2020 sunt:

King’s College London, Anglia (13-17 ani I 10-24 August 2020)

King's College London

King’s College este situat in inima Londrei. Este una dintre universitatile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia.

Universitatea este considerata parte a “triunghiului de aur” al universitatilor britanice de cercetare, alaturi de Oxford, Cambridge si Imperial College.

Tabara de la King’s College London este alegerea ideala pentru tinerii care vor sa exerseze limba engleza. In plus, ei vor explora toate atractiile turistice ale capitalei Regatului Unit!

Fort Lauderdale, Miami, SUA I America (12-18 ani I 26 Iulie – 8 August 2020)

Fort Lauderdale Miami

Ce poate fi mai placut decat sa studiezi limba engleza intr-o tabara organizata in Fort Lauderdale? Aceasta locatie este cunoscuta sub denumirea de “Venetia Americii”.

Fort Lauderdale este o statiune situata in aria metropolitana a orasului Miami, pe coasta insoritei Florida.

Tabara de la Fort Lauderdale este alegerea ideala pentru tinerii care vor sa isi perfectioneze limba engleza. Vor face acest lucru intr-unul dintre cele mai frumoase si mai dinamice orase ale lumii. Ei vor avea alaturi de elevi din toate colturile lumii.

Queen Anne’s School, Reading, Anglia (8-17 ani I 26 Iulie – 9 August)

Queen Anne’s School

Queen Anne’s School a fost infiintata in 1698. Este una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia. Este situata in orasul Reading, aflat in comitatul Berkshire, in apropiere de Londra.

Arhitectura victoriana a cladirilor din campus se imbina cu cea contemporana. Aceasta ofera conditii excelente pentru cursuri si activitati recreationale.

Tabara de la Queen Anne’s School este alegerea ideala pentru tinerii care vor sa isi perfectioneze limba engleza. Acestia vor avea sansa de a descoperi cultura britanica in cadrul unei scoli de vara de elita.

Experiente memorabile in taberele internationale de engleza

La finalul celor doua saptamani, fiecare participant la taberele internationale va primi un certificat de absolvire a cursului de limba engleza.

Vreti sa le oferiti copiilor vostri ocazia de a trai o experienta memorabila? Dati-le sansa de a-si perfectiona limba engleza. Ei vor vizita locuri noi si vor trai experienta educatiei intr-un mediu multinational?

O vacanta de neuitat intr-un cadru educational multicultural poate fi cadoul perfect pentru ei. Astfel, le veti oferi sansa de a-si dezvolta abilitatile sociale. In plus, acestia vor dobandi mai multa incredere pentru a se exprima liber in limba engleza.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole