Sa construim o lume mai buna!

Buna. Sunt Bianca Faifer si fac parte din echipa de profesori de la Shakespeare School.

Am 28 de ani, un baiat vesel, de 2 ani si jumatate si scopul meu este sa construiesc o lume mai buna, aici, in Romania, aici, in Bucuresti si la Shakespeare School.

Vin din Hunedoara, dintr-o zona minunata, plina de meri, de pruni, de afine si de mure si am studiat in Iasi, un oras fascinant, prin povestile pe care le spun teii Copoului.

Convingerea mea este ca traim intr-o tara extraordinara, plina de oameni de calitate si foarte muncitori, dar lipsiti de incredere. De aceea, imi doresc sa construiesc, alaturi de colegi si de prieteni, un viitor plin de incredere pentru copiii nostri.

Astazi este o zi stralucitoare de toamna tarzie. In parcuri, caderea frunzelor se pierde in zgomotul orasului. Toata lumea se indreapta, intr-o goana nebuna, catre serviciu sau catre scoala. Imi pare ca ne pierdem cu totii in acest imens tumult.

Zilele trec, saptamanile, de asemenea, si ramanem doar cu un manunchi de momente petrecute alaturi de cei dragi, cu speranta si cu multumirea fata de ceea ce am construit. Iar pentru un profesor, cea mai mare?multumire este sa vada cum copiii se modeleaza, cresc si intruchipeaza sperantele noastre .

Sa ne bucuram deci ca soarele rasare la fel pentru toti si este doar alegerea noastra sa ii oferim un zimbet, drept multumire.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive