Blog

Bine ati venit in Tinutul Povestilor!

P7150023 Asa cum sper ca puteti usor deduce din poza alaturata, cursurile de vara Welcome to Storyland A si Welcome to Storyland B sunt in plina desfasurare iar distractia este la ordinea zilei. Aceste cursuri se adreseaza elevilor claselor aIIa si aIIIa si sunt extrem de atractive pentru cei mici, fiind bazate pe punerea in scena in limba engleza a diverselor povesti minunate care ne-au facut tuturor copilaria mai frumoasa.

Desigur, aceasta este doar o componenta a cursului de vara. Activitatile sunt diversificate, interactive, bazate pe competitii,  joculete si stimularea conversatiei in limba engleza. Toate aceste joculete sunt menite sa reia materia anului precedent intr-un mediu relaxant si prietenos  unde avem sansa de a ne pune in valoare calitatile actoricesti dar si de a ne face noi prieteni.

Povestile sunt aP7150021tent exploatate din punctul de vedere al vocabularului si al situatiilor de conversatie si bineinteles ca cel mai gustat moment este cel in care fiecare copil devine personajul de basm la care doar a visat pana acum, fie ca e Cenusareasa sau un cavaler curajos din povestile de demult cu dragoni si aventuri palpitante.

Povestea din imagine este Excalibur, povestea celebrei sabii a Regelui Arthur iar cei mici au fost foarte incantati sa o descopere alaturi de noi, entuziasmul lor traducandu-se in costume care mai de care mai interesante si elaborate si in nelipsitul zambet cand urma sa mai vedem inca un act din Excalibur.

Si dupa atata joaca si distractie dP7150026ar si un pic de efort, la sfarsit toata lumea primeste binemeritatele diplome si bineinteles inca un nou grup de prieteni cu care au ocazia sa se revada in cursul verii. Mai aveti o singura sansa de a va alatura noua deoarece, cu parere de rau, trebuie sa va reamintim ca perioada 18-29 iulie este ultima perioada de cursuri de vara inaintea vacantei. Asa ca va asteptam si pe voi sa evadam impreuna in lumea magiei si a povestilor fermecate inca o data!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole