Blog

65% dintre parinti sunt interesati de cursurile online de engleza

LAST IMAGE NSL

 • 65% dintre parinti sunt interesati de cursurile online de engleza generala pentru copii si adolescenti.
 • 31% dintre parinti considera cursurile online de pregatire pentru examenele Cambridge necesare in contextul actual. 

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de perceptie realizat de Shakespeare School in randul parintilor din capitala. Scopul acestui sondaj de opinie a fost acela de a identifica tipologia cursurilor online de limba engleza pe care parintii le considera necesare si utile in acest moment pentru copii si adolescenti.

La Shakespeare School, misiunea noastra este aceea de a sustine performanta cursantilor nostri si de a le oferi sansa sa evolueze continuu. Suntem deschisi la comunicare si cultivam creativitatea cursantilor nostri prin activitati interactive, proiecte si competitii captivante.

Dat fiind contextul actual, in care scolile raman inchise pana la toamna, parintii sunt interesati sa descopere si sa aleaga cele mai eficiente variante de cursuri de engleza organizate in mediul virtual, pentru ca cei mici si adolescentii sa petreaca vacanta de vara cu folos, invatand limba engleza.

“Modul in care se desfasoara cursurile online este unul eficient si relaxant, iar copiii sunt atenti la detalii. Ei se adapteaza usor la tehnologie si la strategiile didactice noi, care asigura un mod de lucru interactiv in mediul virtual. Din acest motiv, avem totala incredere in capacitatea cursurilor online de limba engleza de a asigura o experienta optima de invatare si un mod util de petrecere a vacantei de vara pentru copii si adolescenti” este concluzia parintilor care au participat la acest sondaj de perceptie.

Untitled

Care sunt cele mai utile activitati din cadrul cursurilor online de engleza?

 • Activitatile care sprijina dezvoltarea abilitatilor de comunicare orala – 94%
 • Activitatile care sprijina dezvoltarea abilitatilor de intelegere a extractelor audio-video – 62%
 • Activitatile care contribuie la dezvoltarea personala a cursantului – 59%
 • Activitatile care stimuleaza dezvoltarea abilitatilor de intelegere a textului scris – 53%
 • Activitatile care cultiva gandirea critica si creativitatea – 51%
 • Activitatile care sprijina dezvoltarea abilitatilor de comunicare scrisa – 48%
 • Activitatile care incurajeaza colaborarea dintre cursanti – 47%

UUntitled

Avantajele cursurilor online de la Shakespeare School:

 • Pot invata limba engleza de oriunde ar fi si indiferent de nivelul la care se afla – 93%
 • Beneficiaza de feedback direct, oferit instant de cei mai buni profesori – 89%
 • Au sansa de a interactiona cu profesorul si cu ceilalti participanti la curs, de a lucra individual, in perechi sau in grupuri mici – 89%
 • Cursurile au loc pe platforma ZOOM, interactiva si usor accesibila, la care se pot conecta in doar cateva secunde de pe telefon, laptop sau tableta – 85%
 • Platforma Zoom permite proiectarea clipurilor video/audio, partajarea documentelor pe ecran, schimbul de pareri prin intermediul rubricii de Chat, lucru colaborativ cu ajutorul instrumentelor de notare pe ecran, discutii si activitati in perechi sau grupuri – 83%

Pornind de la nevoile si preferintele exprimate de parinti si ca urmare a cererii masive primite in ultimele saptamani, din intreaga tara, la Shakespeare school am pregatit o serie de cursuri online de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, care se vor desfasura pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva.

Astfel, copiii si adolescentii au sansa de a INVATA ENGLEZA SMART DE ACASA, indiferent de locatia in care se afla, in perioada iunie-august. La Shakespeare School, provocarile din contextul actual se transforma in solutii SMART in limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti. 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole