Blog

75% dintre adulti considera cursurile online de engleza utile si necesare

cursuri online live

Conform unui sondaj de perceptie realizat de Shakespeare School, 75% dintre adulti isi doresc sa beneficieze de avantajele participarii la cursurile online de limba engleza potrivite varstei lor. Pe de alta parte, 42% dintre respondenti sunt interesati si de oportunitatea de a participa la cluburi de conversatie, care sa se desfasoare in mediul virtual, pentru a-si imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza.Shakespeare School sustine performanta cursantilor sai, la orice varsta si le ofera solutii SMART in limba engleza, adaptate nevoilor lor specifice.

 

Dat fiind faptul ca restrictiile de calatorie raman in vigoare si in perioada care urmeaza, cursurile online de limba engleza reprezinta ocazia ideala pentru a face o calatorie lingvistica in jurul lumii virtuale. La finalul acesteia, cursantii vor cunoaste o limba de circulatie internationala si vor putea adauga acest atu important in CV-ul lor. Vor scapa de teama de a face greseli atunci cand comunica in limba engleza, vor avea mai multa incredere in abilitatile lor lingvistice si vor fi pregatiti pentru oportunitati profesionale disponibile la nivel global.

“Cursurile online de limba engleza pentru adulti reprezinta o idee foarte buna, acestea fiind 100% necesare in aceasta perioada in care devenim tot mai activi online. Rapiditatea cu care echipa Shakespeare School s-a adaptat la mijloace si metode tehnologice de predare si felul in care au reusit sa adopte strategii didactice noi sunt avantajoase si pentru noi, adultii. Acum putem beneficia si noi de flexibilitatea care caracterizeaza procesul de invatare online si ne putem bucura de obtinerea celor mai bune rezultate, fara a irosi timp pretios cu deplasarile” este concluzia adultilor care au participat la acest sondaj de perceptie.

foto articol 2

Ce activitati apreciaza adultii la cursurile online de engleza de la Shakespeare School?

Participantii la sondajul de opinie realizat de Shakespeare School apreciaza, in proportie de 95%, modul in care activitatile de la cursurile online sprijina dezvoltarea abilitatilor de comunicare orala.

Totodata, peste 56% dintre acestia sunt incantati si de oportunitatea de a-si imbunatati abilitatile de comunicare scrisa, alaturi de profesori cu experienta.

Alte activitati pe care acestia le considera utile in cazul cursurilor online de engleza sunt cele care incurajeaza colaborarea intre cursanti, cele care dezvolta abilitatile de intelegere a textului scris si cele care cultiva gandirea critica si creativa a cursantilor.

“Scopul nostru este acela de a le oferi adultilor pasionati de limba engleza sansa de a scapa, o data pentru totdeauna, de teama de a face greseli daca indraznesc sa poarte o conversatie in engleza si de a adauga un atu important in CV-ul lor din locul in care se simt cel mai confortabil, de acasa” a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

 

foto 2 articol

Cursurile online pentru adulti de la Shakespeare School au fost gandite astfel incat sa le ofere acestora sansa de a-si perfectiona abilitatile de comunicare in limba engleza, intr-un mediu prietenos si accesibil, prin metode interactive, adaptate nevoilor lor.Luand in calcul nevoile si preferintele exprimate de participantii la sondaj si ca urmare a cererii masive primite in ultima luna de la persoane de toate varstele, dornice sa invete engleza online, Shakespeare School a pregatit o serie de cursuri de vara online pentru copii, adolescenti si adulti. acestea se vor desfasura pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva.

Astfel, in perioada iunie-august, romanii au sansa de a invata engleza SMART de acasa, indiferent de varsta si de locatie.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole