Blog

Castigatorii Shakespeare School Public Speaking Competition

104017714 10157760069736225 2471978718191070817 o

Pentru al cincilea an consecutiv, Shakespeare School si-a premiat cei mai talentati oratori, in cadrul finalei concursului “Public Speaking Competition”. Este vorba despre o parte dintre cursantii nostri care, coordonati de profesorii lor de la cursul “Success with Public Speaking”, s-au pregatit intens inca din luna octombrie, pentru a sustine un discurs in limba engleza.

Intrucat anul acesta nu am putut organiza concursul live, cu public, l-am transformat intr-un concurs de discursuri inregistrate. Concurentilor li s-a lansat provocarea de a-si inregistra discursul pe o tema aleasa de ei si de a-l trimite pentru a fi jurizat de catre profesorii Shakespeare School cu experienta in domeniul pregatirii si evaluarii discursurilor in limba engleza (conform baremului impus de Regulamentul concursului).

Misiunea acestora a fost una dificila, fiindca toti concurentii au fost bine pregatiti si au dovedit cat de multe au invatat despre arta oratoriei. Discursurile prezentate au fost bine construite si solid argumentate. Apreciem timpul si efortul depuse in pregatirea discursurilor, dar mai ales diversitatea temelor abordate de cursantii nostri si maturitatea ideilor sustinute.

Ne bucuram sa auzim tanara generatie vorbind cu atata convingere despre teme de actualitate in societatea contemporana, precum beneficiile sporturilor sau ale cititului, pericolul marketingului si al obezitatii, stima de sine si cautarea perfectiunii, imbunatatirea sistemului educational, poluare si extinctia speciilor, salvarea planetei si implinirea visurilor si a obiectivelor in viata.

 

Paste Fericit 40

Castigatorii concursului

Iata castigatorii concursului:

Premiul 1

TUGUI TEODORA – ANDREEA (“Before we say goodbye”)

Premiul 2

FILAT MARIA (“Dreaming BIG”)

Premiul 3

PENCIU THEODOR CRISTIAN (“Technology”)

Honourable Mentions

TUDOSE SERBAN, PITI GEORGE, BUCIN VICTOR, POPOVICI DARIA, DOCAN ANA, MIHAILESCU ROBERT NICOLAS, LAZARESCU GRIGORE, RADULESCU SOFIA, BALACEANU MIRCEA MIHAI, MITRACHE ALEXIA, MALCOMETE MARIA, NECULAESCU ANDREI , RACOVITEANU ANA

Diplome de participare

KANJ AMER, AICHIMOAIE ALEXANDRU, TOMA ANDREI, CIOBANU CARMEN, TALVAN MIHAELA, ENE KARINA, MATEI CALIN, VLAD CROITORU, STEFAN ANDREI TANASE, DAVID RARES BARHALA, IONESCU ERIC, BALINT ALEXANDRA MARIA, MANOLE RADU STEFAN, PELIN MARA ANDREEA, ZAHARIA ALEXIA ANA, GHINEA CLARISA IOANA, CULDA TUDOR ANDREI, IONESCU IRIS CEZARA, URSACIUC ANA MARIA LAURA

 

Premiile constau in cursuri de vara Shakespeare School gratuite sau reduceri la aceste cursuri. Toate diplomele vor fi transmise pe email.

Concursul “Public Speaking Competition” sustine demersul nostru de a oferi cursantilor mai mult decat limba engleza. Ii incurajam sa-si exprime ideile liber si cursiv in limba engleza si sa participe la activitati menite sa le dezvolte abilitatile practice.

Dragi concurenti, speram ca participarea la Public Speaking Competition a fost o experienta din care ati avut multe de invatat si care va va fi de mare folos in viitor! Totodata, ii incurajam pe cat mai multi dintre cursantii nostri sa incerce o astfel de experienta!

Felicitam toti finalistii pentru performanta lor si le multumim pentru participare!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole