Blog

Peste 400 de cursanti inscrisi la prima sesiune de cursuri online

100621767 10157688222071225 172808361341878272 o

Intr-o perioada plina de provocari, la prima sesiune de cursuri de vara online organizata de Shakespeare School, care va incepe in data de 22 iunie, s-au inscris peste 400 cursanti din toata tara. Cursantii care fac categoriile de varsta – copii, adolescenti si adulti – sunt dornici sa invete engleza de acasa, dupa o metoda originala ce tine cont de Teoria Inteligentelor Multiple.

Prin lansarea cursurilor de vara online, Shakespeare School ofera aceasta oportunitate nu doar cursantilor pasionati de limba engleza care frecventau cursurile premium in cadrul celor 4 centre din Bucuresti, inaintea declansarii perioadei de urgenta, ci tuturor celor din intreaga tara, care vor o experienta de invatare exceptionala si unica.

“Am fost placut surprinsi sa descoperim interesul masiv la nivel national pentru participarea la cursurile de limba engleza organizate de Shakespeare School. Ne-a bucurat faptul ca exista o atat de mare deschidere si preferinta pentru metoda de predare de la Shakespeare School. De asemenea, am fost placut impresionati sa observam deschiderea de care a dat dovada un numar atat de mare de persoane din toate categoriile de varsta de a tine pasul cu progresul tehnologic. Asadar, ne bucuram sa lansam acest proiect la nivel national, oferind tuturor posibilitatea de a invata engleza SMART de acasa”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

103972826 10157753086686225 9009220818073481135 o

Cursurile online de engleza, o reala oportunitate in Romania acum

In 2020, cursurile online de limba engleza au devenit o necesitate si o adevarata oportunitate in Romania. Exista un apetit considerabil crescut pentru invatarea limbii engleze in mediul virtual in randul copiilor, al tinerilor si al adultilor dornici sa adauge cunoasterea acestei limbi de circulatie internationala in portofoliul lor.

Acest lucru este dovedit si de rezultatele obtinute in cadrul ultimelor sondaje realizate de Shakespeare School la nivel national:

  • 75% dintre adulti considera cursurile online de limba engleza destinate lor utile si necesare in aceasta perioada
  • 65% dintre parinti sunt interesati de cursurile online de engleza generala pentru copii si adolescenti
  • 42% dintre respondenti sunt interesati de oportunitatea de a participa la cluburi de conversatie, care sa se desfasoare in mediul virtual, pentru a-si imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza
  • 31% dintre parinti considera cursurile online de pregatire pentru examenele Cambridge necesare in contextul actual

“Cursurile online de limba engleza reprezinta o idee foarte buna, acestea fiind 100% necesare in aceasta perioada in care devenim tot mai activi online. Rapiditatea cu care echipa Shakespeare School s-a adaptat la mijloace si metode tehnologice de predare si felul in care au reusit sa adopte strategii didactice noi sunt avantajoase pentru cursanti. Acum putem beneficia la nivel national de flexibilitatea care caracterizeaza procesul de invatare online si ne putem bucura de obtinerea celor mai bune rezultate, fara a irosi timp pretios cu deplasarile”, este concluzia respondentilor care au participat la aceste sondaje de perceptie.

“Ceea ce ne place la cursurile online Shakespeare School este faptul ca invatam engleza intr-un mod foarte placut. Profesorii folosesc metode interactive, atractive si foarte cool, adaptate varstei cursantilor. Online ne intalnim cu prietenii si, impreuna, invatam limba engleza prin activitati eficiente si distractive. Metoda originala de predare si atmosfera prietenoasa ne fac sa asteptam cu nerabdare o noua sedinta SMART de limba engleza online – marca Shakespeare School”, spun cursantii care au descoperit deja atmosfera inedita de la cursurile online Shakespeare School.

Vizual comunicat de presa

Vara aceasta, cursurile online de limba engleza reprezinta ocazia ideala pentru a face o calatorie lingvistica in jurul lumii virtuale, din orice locatie din tara.

Cele patru sesiuni de cursuri online de limba engleza organizate de Shakespeare School au urmatoarele date de inceput: 20 iunie, 6 iulie, 20 iulie si 3 august 2020.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole