Brainy Camp – 6 zile de buna dispozitie si invatare

La noi, la romani este o vorba : “ tot ce-i bun se termina repede”. Si cei mici si cei mari cam la fel discutau intre ei, in autocar, la intoarcerea catre Bucuresti …

Tabara Brainy Camp a reprezentat o experienta superba, de 6 zile, in care inteligenta emotionala aplicata, schiul si buna dispozitie au facut casa buna impreuna.

6 zile in care prietenia ne-a insotit peste tot ;

– 6 zile in care cu totii am regasit : respectarea regulilor, lucrul in echipa, politetea, prietenia, autocunoasterea, faptul de a renunta sa parasti colegii, sa inveti sa pierzi fara sa te superi, intelegerea ca nu este potrivit vorbitul urat cu ceilalti precum si vorbitul neintrebat, importanta vorbitului pe rand, aplicarea bunelor maniere acasa si
in societate, importanta autodisciplinei, punctualitatea.

6 zile in care schiul ne-a aratat ca sportul si amuzamentul isi dau mana pe partie si ne arata ca se poate ;

– 6 zile in care petrecerile, karaoke-ul, dansul si jocurile de dezvoltare personala au facut echipa zilnic

Daca ar fi sa am doar o fraza la dispozitie, in care sa descriu ce am trait impreuna in tabara Brainy Camp de la Predeal , ar fi cam asa :

“A fost odata ca niciodata , Brainy Camp , o minunata poveste de 6 zile unde toata lumea isi doreste sa revina … “

Asa cum spune si Matthieu Ricard in cartea sa FERICIREA , aceasta este un drept cu care ne nastem si avem nevoie sa cunoastem o cale de a-l valorifica.

Tot ce am trait in aceasta tabara ne da puterea sa mergem mai departe si va asteptam sa ne insotiti si in continuare in aceasta calatorie catre … sufletul copiilor nostri !

Va imbratisam cu drag,

Mirela Horumba – psiholog

Adriana Alionte – director Shakespeare School

Claudia Oslobanu – instructor de schi

P.S. Momentele frumoase petrecute alaturi de copii le-am surprins in nenumarate poze (diferite de cele de pe CD) pe care le puteti admira in albumele de pe Facebook.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive