Blog

Bright Teachers love teaching you to teach English

Cărturești (sediul Verona) ne-a găzduit pe 23 ianuarie, pentru cea de-a II-a ediție din seria seminariilor “Bright Teachers”, organizată și susținută de centrul de predare a limbii engleze, Shakespeare School.

1620456_10151961874821225_1206059006_nGeorgiana Bose și Nicoleta Dinescu, gazdele seminarului, sunt profesoare care de peste 11 ani pregătesc cursanții noștri pentru examenele internaționale de limba engleză. Având în vedere că aceștia au obțiut până acum o rată de success de peste 97% la examene, credem că au sunt persoanele potrivite pentru a împărtăși profesorilor prezenți din experiența lor.
Cheap Canada Goose sale

Ceea ce le recomandă nu este doar o experiență îndelungată în predarea limbii engleze (prima în calitate de manager al departamentului de examene internaționale, iar a doua ca directoare de studii) ci și prezentări pe teme metodologice, ședințe de mentorat, construcția suporturilor de curs sau conferințe și training-uri ale profesorilor Shakespeare School.

1601327_10151961875126225_1624995832_n

 

Tema seminarului a fost o abordare amuzantă și practică în dezvoltarea fluenței în limba engleză,  în special în cazul studenților care se pregătesc pentru examenele CAMBRIDGE.

În prima parte a seminarului, cele două profesoare s-au axat pe activități interactive și practice pentru a îmbunătăți fluența și a menține un nivel de maximă concentrare a elevilor. După o scurtă pauză de cafea și socializare, specialiștii Shakespeare School au explicat ce se poate face pentru ca dialogul dintre elevi să decurgă natural, prin folosirea unor strategii comunicaționale.

Vă reamintim faptul că seminariile “Bright Teachers” sunt gratuite și se vor desfășura lunar, în perioada Ianuarie – Iunie 2014. De fiecare dată vom aborda noi teme pentru diferite grupe de vârstă.

98-Success-la-Examenele-Cambridge_FacebookAșadar, abonați-vă la newsletter-ul site-ului nostru pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Shakespeare School.
Canada Goose sale

Până atunci, te invităm să vizitezi site-ul celtatraining.ro pentru a afla mai multe informații despre certificarea internațională CELTA și cum îți poate fi folositoare în cariera de profesor de limba engleză.

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole