Blog

Care e cea mai mare pedeapsa pe care i-o poti da unui copil?

Parinti, uitati de metodele clasice de a va pedepsi copilul: confiscarea jucariilor preferate, interzicerea uitatului la TV/jucatului la calculator, mustrari si orice altceva va mai trece prin cap!

O mamica ne marturiseste care e cea mai buna metoda pe care As can be seen, the water had breached the seal and has contaminated the drive. o foloseste atunci cand vrea sa isi pedeapseasca copilul (punct de vedere impartasit de altfel de mai multi parinti de la Shakespeare School):

Ce parere aveti de acest feedback? Pe noi nu face decat sa ne bucure!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole