Blog

Carnavalul Copiilor – making friends and having fun!

Cam asa am putea descrie, in cateva cuvinte, cea de-a doua editie a Carnavalului Copiilor – un eveniment gratuit al Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie, care a avut loc sambata, 7 iunie, la sediul Shakespeare School Victoriei. Peste 80 de copii cu varste intre 4 si 10 ani, impreuna cu parintii si bunicii lor au acceptat inviatia noastra de a petrece o dupa-amiaza impreuna cu noi.

Indragitele mascote Ziggy – veverita isteata si Zaggy – castorul ghidus au fost gazdele Carnavalului, intampinandu-i pe cei mici cu multa veselie. Cele doua mascote au participat alaturi de copii la o multime de activitati amuzante si interactive in limba engleza ajutandu-i sa descopere cat de distractiva poate fi invatarea limbii engleze. Inainte de final, toti copiii au participat la o tombola si au avut ocazia sa castige unul dintre cele 8 premii oferite de Shakespeare School, printre care carti cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland si un loc gratuit la unul dintre cursurile de vara Shakespeare School.

Bucuria din ochii copiilor si zambetele lor ne-au cucerit! Ii asteptam, cu drag, in numar si mai mare la editia viitoare a Carnavalului Copiilor.

FLY_6746 FLY_6686 FLY_6677 FLY_6620 FLY_6544 FLY_6493

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole