Carnavalul Copiilor – making friends and having fun!

Cam asa am putea descrie, in cateva cuvinte, cea de-a doua editie a Carnavalului Copiilor – un eveniment gratuit al Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie, care a avut loc sambata, 7 iunie, la sediul Shakespeare School Victoriei. Peste 80 de copii cu varste intre 4 si 10 ani, impreuna cu parintii si bunicii lor au acceptat inviatia noastra de a petrece o dupa-amiaza impreuna cu noi.

Indragitele mascote Ziggy – veverita isteata si Zaggy – castorul ghidus au fost gazdele Carnavalului, intampinandu-i pe cei mici cu multa veselie. Cele doua mascote au participat alaturi de copii la o multime de activitati amuzante si interactive in limba engleza ajutandu-i sa descopere cat de distractiva poate fi invatarea limbii engleze. Inainte de final, toti copiii au participat la o tombola si au avut ocazia sa castige unul dintre cele 8 premii oferite de Shakespeare School, printre care carti cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland si un loc gratuit la unul dintre cursurile de vara Shakespeare School.

Bucuria din ochii copiilor si zambetele lor ne-au cucerit! Ii asteptam, cu drag, in numar si mai mare la editia viitoare a Carnavalului Copiilor.

FLY_6746 FLY_6686 FLY_6677 FLY_6620 FLY_6544 FLY_6493

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive