Blog

Castiga un aparat foto digital cu Shakespeare School!

invitatie in blogosfera2Aboneaza-te la blogul Shakespeare School pana la 15 decembrie 2011 si castigi un aparat foto digital!img177372 15072011115637 0 350x350c huml2

Cum ma abonez?

Foarte simplu! Se acceseaza pagina blogului nostru: blog.shakespeare-school.ro si se introduce adresa de email la rubrica „Abonare la blog”.

Odata ce esti abonat la blogul Shakespeare School, intri automat in concurs si, in plus, beneficiezi si de o multime de articole interesante despre limba engleza si activitatile desfasurate de centrul nostru de invatare a limbii engleze.

Important! Iti poti creste sansele de castig, daca se vor abona toti membrii familiei tale!
Un participant se poate inscrie o singura data in concurs. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, in data de 16 decembrie 2011. Rezultatul extragerii va fi afisat pe blogul Shakespeare School, in jurul orelor 13 p.m.

blog

Intra si tu in comunitatea fanilor limbii engleze!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole