Castigator concurs – Club de Conversatie pentru adulti cu profesor britanic

Poza-Chris_chat-bubble

Dragi prieteni,

Pe 25 Septembrie am lansat un concurs destinat adultilor – de data aceasta – in cadrul caruia am oferit ca premiu un loc la Clubul de Conversatie pentru adulti cu profesorul britanic Chris Smeeton – Modulul I.

Fara sa mai prelungim suspansul, fericitul castigator al locului gratuit la Clubul de Conversatie pentru adulti – care incepe pe 8 Octombrie este: Marin Andreea.

Felicitari dnei. Marin! Suntem siguri ca veti fi foarte incantata de atmosfera clubului si umorul britanic al lui Chris.

Cei care nu il cunosc inca pe Chris pot urmari AICI un scurt videoclip despre club.

P.S. Asa cum am promis, toti cei care au participat la concurs se pot inscrie la o lectie demonstrativa GRATUITA – asadar va rugam sa sunati la numarul 0755 033 839 pentru a va programa la una dintre sedintele disponibile.

~ Detalii despre Clubul de Conversatie pentru adulti ~

Comunicarea, mai ales intr-o limba straina, ni se pare adesea dificila, de cele mai multe ori, din cauza lipsei de exercitiu, care determina si lipsa de incredere in propriile noastre abilitati de exprimare.

Clubul de Conversatie va ofera posibilitatea sa exersati comunicarea in limba engleza, sa interactionati cu alte persoane, sa va faceti prieteni noi, totul intr-un cadru nonformal, intr-o maniera distractiva si interactiva.

Este un bun prilej de socializare si networking cu alti parinti din comunitatea Shakespeare School.

Pretul pachetului include: 10 intalniri bilunare in perioada octombrie 2013 – aprilie 2014 (se vor respecta vacantele scolare). Pret pachet: 500 lei

Pentru orice intrebare sau gand, va rugam sa ne sunati (021.230.20.06/0755.132.228) sau sa ne scrieti (info@shakespeare-school.ro) si va vom raspunde cu placere.

Va asteptam cu drag la Shakespeare School!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive