Blog

Câștigătorii concursului "Desenează-i pe Ziggy & Zaggy"

Z&Z 001De 1 iunie, ne-am gandit să le oferim micuților noștri creativi un cadou special: o mascotă Ziggy & Zaggy! I-am rugat să îi deseneze pe cei doi cum știu ei mai bine și iată ce desene frumoase au făcut! Le puteți admira pe pagina noastră de Facebook într-un album special.

Și pentru că la Shakespeare School toți copiii sunt deosebiți, toți au fost recompensați: câștigătorii i-au luat acasă pe Ziggy & Zaggy și fiecare a primit câte o mascotă,plus un orar cu Ziggy & Zaggy, iar ceilalți participanți la concurs, câte un orar cu personajele îndragite de ei!

Mascotele si orarele vor fi inmanate la ore de profesorii Shakespeare School, iar cei care au trimis desenele online pot ridica premiile de la sediul Victoriei. Cei care sunt cursantii nostri si au trimis desenul pe e-mail, pot fie sa ridice premiile de la sediul Victoriei, fie sa ia legatura cu receptia sediului in care invata.

Desen_concurs_Z&Z_2013_Alexa.-page-001

Iată și lista completă cu cei mai creativi dintre participanți:

Roxana Rocsin

Alexandru C. Dan

Manu Filip

Andreea Podarica

Scripcaru Larisa

Manu Gruia

Turtoi Clara

Paraschivoiu Alexia – Elena

Ghilinta Ilica

Alexa Racoviteanu

Iulia Bose

Desenele le puteti vedea aici .

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole