Castigatorii concursului video aniversar Shakespeare School

La inceputul lunii octombrie lasam o provocare cursantilor nostrii de la categoriile de varsta Juniori (clasele I-IV), Adolescenti (clasele V-VIII) si Liceeni (clasele IX-XII). Mai exact sa ne trimita un scurt video, prin care sa  povesteasca intr-un mod cat mai creativ si mai haios – in romana sau engleza- experienta lor de cursant Shakespeare School: ce le place cel mai mult la cursurile noastre, cum a fost prima intalnire cu noi, momente speciale de la ore, cu profesorii, amintiri din tabere sau de la concursuri si proiecte organizate de Shakespeare School la care ati participat etc.

In decurs de o luna, am primit foarte multe filmulete, fapt ce a facut ca jurizarea sa fie un proces extrem de dificil. Tocmai de aceea nu ne-am putut opri la cate un premiu din fiecare categorie si am acordat si 3 mentiuni speciale.

Juniorii au fost cei mai harnici dand dovada de multa creativitate dar si dezinvoltura in fata aparatelor de filmat.

La aceasta categorie de varsta cel mai tare ne-a impresionat Stefan Paduraru Tepelin (9 ani Juniori 4), care ne-a compus si interpretat un cantec in…”Romgleza”.

La categoria adolescenti/ gimnaziu (clasele V-VIII) premiul a fost castigat de Ioana Dumitru (11 ani, YLE Movers), care ne-a fermecat cu un discurs foarte expresiv, in care a povestit impresiile ei de proaspat cursant al Shakespeare School. O viitoare moderatoare TV sau, de ce nu, actrita, nu credeti? 🙂

Liceeni au fost si cei mai timizi. Dintre toti cei inscrisi in concurs l-am remarcat pe Alexandru-Stefan Mandita (15 ani, FCE), care stapaneste foarte bine arta vorbitului in public.

Fiecare castigator a fost premiat cu cate un Smartwatch si un rucsac Shakespeare School.

Si pentru ca au fost multe filmulete bune, am hotarat sa acordam cateva premii suplimentare: 3 mentiuni, pentru 3 Junioare fooooarte carismatice:

Mara Cojocaru (8 ani, Juniori 2)

Melisa-Alexia Olteanu (9 ani, Juniori 3) 

Erin Maria Zaharia (7 ani, Juniori 1)

Multumiri si felicitari tuturor cursantilor care s-au inscris in concursul nostru video!

Revenim curand cu noi surprize!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive