Blog

Castigatorii Shakespeare School Public Speaking Competition 2017

vizual public speaking fara buton inscriere

Pentru al doilea an consecutiv, Shakespeare School si-a premiat cei mai talentati oratori, in cadrul finalei concursului “Public Speaking Competition”. Este vorba despre o parte dintre cursantii nostri care, coordonati de teacher Valeria Anghel si de profesorii lor de la cursul “Success with Public Speaking”,  s-au pregatit intens inca din luna octombrie, pentru a sustine un discurs public, ca la carte, in limba engleza.

Ne-am bucurat sa vedem ca numarul celor care au acceptat provocarea noastra a fost dublu fata de anul trecut, dovada clara ca aceasta competitie devine din ce in ce mai populara.

Astfel, la runda finala care a avut loc pe 28 mai, in sala de Festivitati a Scolii Ferdinand I din Bucuresti, au participat 42 dintre cei mai priceputi tineri in arta vorbitului in public. Acestia au sustinut cate un discurs de 2 minute pe o tema aleasa, urmat de 3 intrebari din partea partea publicului.

DSC02758Juriul a fost format din profesori Shakespeare School cu experienta in domeniul pregatirii si evaluarii discursurilor in limba engleza (conform baremului impus de Regulamentul concursului).

Misiunea acestora a fost una dificila, toti concurentii fiind foarte bine pregatiti. Chiar daca inca foarte tineri (13-14 ani) participantii au dovedit ca pot stapani excelent arta oratoriei. Discursurile prezentate in etapa finala au fost extrem de bine construite si solid argumentate.

Premiul 1: Alexandrescu Ariadna, Eva Chirperean

Premiul 2: Irina Ilie, Tudor Coman

Premiul 3: Irina Bratu, Teodora Voicu

Honourbale Mentions: Ana Serban, Mihai Filat, Popa Miruna, Alexis Ioan.

Diplome de participare: Sara Carolina Ajamlou, Rares Alexandru Caplan, Andra Carata, Vlad Andrei Chira, Mihnea Ciobotaru, Edward Diauw, Luca Ioan Dobre, Antonio Dumitrescu, Maria Monica Ferastrau, Ana Focsa, Martha Guran, Gruia Iacobescu, Ioana Jianu, Malina Lanba, David Manolache, Luca Obejdeanu, Teodora Olariu, Mihnea Patrascu, Sabina Pavel, Alexandru Petriceanu, Laura Popa, Andrei Teodor Radu, Roxana Rocsin, David Sava, Matei Stanescu, Dalin Straoanu, Radu Tipurita, Carina Toma, Iris Trandafir, Cosmin Visan, Cezara Zamfir, Stefan Zgimboi.

Concursul “Public Speaking Competition” sustine demersul nostru de a oferi cursantilor mai multe decat limba engleza. Ii incurajam sa-si exprime ideile liber si cursiv in limba engleza, dar si sa participe la activitati care sa le dezvolte abilitati practice.

Felicitam toti finalistii pentru performanta lor si le multumim pentru participare.

Totodata, ii incurajam pe cat mai multi dintre cursantii nostri sa incerce o astfel de experienta!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole