Blog

Castigatorii Shakespeare School “Public Speaking Competition” 2022

Public Speaking 2022

Public Speaking Competition – COMPETITIA DE DISCURSURI INREGISTRATE

 

Pentru al saptelea an consecutiv, Shakespeare School si-a premiat cei mai talentati oratori, in cadrul finalei concursului “Public Speaking Competition”. Este vorba despre o parte dintre cursantii nostri care, coordonati de profesorii lor de la cursul “Success with Public Speaking”, s-au pregatit intens inca din luna octombrie, pentru a sustine un discurs in limba engleza.

 

Concurentilor li s-a lansat provocarea de a isi inregistra discursul pe o tema aleasa de ei si de a-l trimite pentru a fi jurizat de catre profesorii Shakespeare School cu experienta in domeniul pregatirii si evaluarii discursurilor in limba engleza (conform baremului impus de Regulamentul concursului).

 

Misiunea acestora a fost una dificila, fiindca toti concurentii au fost pregatiti si au dovedit cat de multe au invatat despre arta oratoriei. Discursurile prezentate au fost bine construite si solid argumentate. Apreciem timpul si efortul depuse in pregatirea discursurilor, dar mai ales diversitatea temelor abordate de cursantii nostri si maturitatea ideilor sustinute.

 

Ne bucuram sa auzim tanara generatie vorbind cu atata convingere despre teme de actualitate in societatea contemporana, precum:

  • apararea drepturilor omului,
  • stima de sine,
  • fenomenul de bullying,
  • imbunatatirea sistemului educational,
  • poluare si extinctia speciilor,
  • salvarea planetei,
  • mindfulness,
  • beneficiile jocurilor video, ale diverselor activitati de petrecere a timpului liber sau ale animalelor de companie,
  • implinirea visurilor si a obiectivelor in viata.

 

Iata castigatorii concursului:

 

Premiul 1: MONAC MAIA (Admitting your mistakes)

Premiul 2: APOSTU ELENA (The Benefits of Pets)

Premiul 3:  IORDACHE MARIA (School and tests), VINTILA MIRUNA (Mindfulness)

Honourable Mentions:  Barza Sebastian, Albu Ilinca, Oniceag Clara, Dorobantu Irina, El Chamtieh Amina, Popa Tanase Maria Alexandra, Verinica Indira, Viiroseanu Andreea, Calimache Andreea

Diplome de participare:  Oprea Eduard, Ionici Maria, Stratos Flaviu, Sparlac Teodora, Tofan Letitia, Ciobotaru Raluca, Apetrei-Minea Cristina, Teodora Mihai,  Liciu Bogdan, Constantinescu Andrei, Vrajitoriu Stefan Eduard, Topolschi Maria Teodora, Balanica Maria Sofia, Ilie-Goga Radu, Lazar Luca Cristian, Glavan Larisa Elena, Marinescu Ilinca, Tataru Luca, Prodan Andrei, Bogdea Victor, Vaduva Ana Luisa, Gilea Irina, Strambeanu George Cristian, Duta Mara Florentina, Parvu Catalin, Mihai Andreea, Nicolaescu Daria, Raluca Radu, Turcu Raisa, Capatana Maria, Spataru Alexia, Dogeanu David Teodor, Cioara Albert, Trutescu Renata, Chirila Silviu, Ariana Badescu

 

Premiile constau in cursuri de vara Shakespeare School (module gratuite sau reduceri la aceste module). Toate diplomele si premiile vor fi transmise pe mail participantilor in zilele care urmeaza.

 

Concursul “Public Speaking Competition” sustine demersul nostru de a oferi cursantilor mai mult decat limba engleza. Ii incurajam sa-si exprime ideile liber si cursiv in limba engleza, dar si sa participe la activitati care sa le dezvolte abilitati practice, creativitatea si gandirea critica.

 

Speram ca participarea la Public Speaking Competition a fost o experienta din care ati avut multe de invatat si care va va fi de mare folos in viitor! Totodata, ii incurajam pe cat mai multi dintre cursantii nostri sa incerce o astfel de experienta!

 

 

Felicitam toti finalistii pentru performanta lor si le multumim pentru participare!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole