Blog

Castigatorii Shakespeare School “Public Speaking Competition”

 

Cele 4 etape ale educatiei copilului 4

Pentru al saselea an consecutiv, Shakespeare School si-a premiat cei mai talentati oratori, in cadrul finalei concursului “Public Speaking Competition”. Este vorba despre o parte dintre cursantii nostri care, coordonati de profesorii lor de la cursul “Success with Public Speaking”, s-au pregatit intens inca din luna octombrie, pentru a sustine un discurs in limba engleza.

 

Avand in vedere situatia epidemiologica, concursul nu s-a putut organiza live, cu public, insa concurentilor li s-a lansat provocarea de a isi inregistra discursul pe o tema aleasa de ei si de a-l trimite pentru a fi jurizat de catre profesorii Shakespeare School cu experienta in domeniul pregatirii si evaluarii discursurilor in limba engleza (conform baremului impus de Regulamentul concursului).

Misiunea acestora a fost una dificila, fiindca toti concurentii au fost pregatiti si au dovedit cat de multe au invatat despre arta oratoriei. Discursurile prezentate au fost bine construite si solid argumentate. Apreciem timpul si efortul depuse in pregatirea discursurilor, dar mai ales diversitatea temelor abordate de cursantii nostri si maturitatea ideilor sustinute.

Ne bucuram sa auzim tanara generatie vorbind cu atata convingere despre teme de actualitate in societatea contemporana, precum apararea drepturilor omului, pericolul mancarii de tip fast food si al obezitatii, stima de sine, fenomenul de bullying, imbunatatirea sistemului educational, poluare si extinctia speciilor, salvarea planetei si implinirea visurilor si a obiectivelor in viata.

 

Iata castigatorii concursului:

 

Premiul 1: NASTASE LAURA MARIA (Clothes and self-expression)

Premiul 2: PETRACHE MARIA (The Truth about Pollution)

Premiul 3: DUSCEAC DARIA (The Importance of Change in Education)

Honourable Mentions:  CONSTANTINESCU MARA, DINU ALESSIA, FLOREA RUCSANDRA, PASCUT ALEXANDRU, PRODAN IOANA, RADU IRENE, SIRBU SABINA

Diplome de participare: SAV DENISA, TANASE ALEXANDRU, BORDEIANU ELIANA, DUMINECA RARES ANDREI, RADULESCU EMMA, MATACHE ANDREI-GABRIEL, PARTENE ANDREI, BILNICU MARIA ELIZA, UNGUREAN ADRIANA,  TARNOVEANU SORANA, DINU AMALIA, MATEI RADU DARIUS, CATANA MARIA,   NIDELEA DARIA, STEFAN CARADEANU STEFAN, ENESCU SARA, TUDOR STEFAN, IGNAT ANDREI, BIRLADEANU BIANCA, COJOCARU ANTONIA, MECU STEFAN MATEI, RACARU ANDREI, GHEORGHE MARIA MIRUNA, IVAN MARIA, MARTINESCU SARA, PALAN ANDA, POPA IRINA, TIRLI DINA, DEAK DARIUS, PREDA IOANA, NICOARA IRIS, GRIGORESCU EMMA, CIOBANU ERIKA, DOLANA ANCA ADRIANA, IVANA IOAN NECTARIE, BABAUA ANA-MARIA, BADESCU ILINCA ALEXIA, CIRLIGEANU EMA IOANA, UNGUREANU VLAD, CHIFOR SARA-MARIA, DOBRE CRISTIANA MARIA, CIOBANU IOANA MIRUNA, GOMOESCU BIANCA ANDREEA, PAPUC ANA SOFIA, VASILESCU EMA CRISTINA

 

Premiile constau in cursuri de vara Shakespeare School gratuite sau reduceri la aceste cursuri. Toate diplomele vor fi transmise pe e-mail in zilele care urmeaza.

Concursul “Public Speaking Competition” sustine demersul nostru de a oferi cursantilor mai mult decat limba engleza. Ii incurajam sa-si exprime ideile liber si cursiv in limba engleza, dar si sa participe la activitati care sa le dezvolte abilitati practice.

Speram ca participarea la Public Speaking Competition a fost o experienta din care ati avut multe de invatat si care va va fi de mare folos in viitor! Totodata, ii incurajam pe cat mai multi dintre cursantii nostri sa incerce o astfel de experienta!

 

Felicitam toti finalistii pentru performanta lor si le multumim pentru participare!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole