Blog

Castigatorul aparatului foto digital

1

Momentul mult asteptat a sosit! Norocosul castigator al aparatului foto digital este Ioana Valache!

Felicitari, Ioana!

Va multumim tuturor pentru participare si speram sa va bucurati de articolele de pe blogul nostru. Pregatim o noua serie de subiecte interesante pentru 2012 si, bineinteles, multe alte concursuri!

congrats8O invitam pe Ioana la sediul nostru pentru a ridica premiul si pentru cateva poze de exceptie realizate cu aparatul foto castigat!

Stay tuned! Mai urmeaza concursuri si in lunile urmatoare.
Va anuntam!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole