Blog

Ce fac liceenii cand nu sunt la scoala? Organizeaza Bucharest Model UNESCO General Conference

Voluntarii sunt cei care dau viata proiectelor implementate de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, iar noi suntem mandri sa colaboram cu tineri speciali, care isi doresc sa faca o schimbare in imediata apropiere si care sunt un model pentru cei din jurul lor. Azi vrem sa va povestim despre Laura Ghitoi, pe care am cunoscut-o ca profesor voluntar de limba engleza in programul Engleza pentru Viata si care azi se implica in numeroase proiecte de interes pentru tinerii de varsta ei si nu numai.

11004812_1006542346041595_395486798_n

 

 

 

 

 

 

 

Ce face Laura cand nu este la scoala? Organizeaza alaturi de o echipa de colegi liceeni, Bucharest Model UNESCO General Conference, o simulare a conferintei cu acelasi nume, care are loc o data la doi ani, reunind oamenii care pot aduce schimbarea pozitiva in ariile de interes UNESCO.

Evenimentul este destinat liceenilor si se desfasoara in weekendul 7-8 martie 2015, la Impact Hub, un loc creativ si serios, special creat pentru oamenii de business, pentru antreprenori si pentru diverse alte intalniri sau conferinte. Pentru informatii si inscrieri, puteti accesa acest link: https://www.facebook.com/events/769593336450281

10982477_996607673701729_624451534597185763_n

 

 

 

 

 

 

 

De ce sa participi la eveniment? Ca sa iti exersezi cunostintele de limba engleza si puterea de argumentare intr-un context formal, sa iti dezvolti abilitatile de orator, sa cunosti oameni noi si sa inveti sa lucrezi in echipa. Participand la astfel de evenimente, vei capata skill-uri pe care le vei pastra toata viata!

Te-am convins? Inscrie-te ACUM!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole