Blog

Ce spune media despre festivitatea de premiere de la Shakespeare School?

Iata reflectarea in mass-media a festivitatii de premiere de ieri, desfasurata la Shakespeare School.

BizCampus (parteneri media) a scris despre faptul ca “2009 Shakespeare School Essay Competition si-a premiat castigatorii”, va invitam sa cititi si voi!

Site-ul studentie.ro, unul dintre partenerii nostri media ai concursului de eseuri a postat de asemenea un articol despre “Festivitatea de premiere a Shakespeare School Essay Competition”, ce contine si cateva poze cu premiantii!

Asa cum v-am spus intr-un post anterior, TVR Cultural a transmis aseara un reportaj privind festivitatea de premiere, la Jurnalul de la ora 19.00. Daca nu l-ati vizionat live, il puteti viziona si online la acest link. Reportajul cu Shakespeare School incepe la minutul 1:45 (asadar ori derulati, ori vizionati stirea care este inainte).

Speram sa va placa!!!

In plus, desi nu au fost prezenti la festivitate, prietenii copiiilor de la Radio Itsy Bitsy au aflat despre eveniment si au luat un interviu directorului Shakespeare School, difuzat chiar la matinalul de astazi! Noi am facut rost de inregistrare si va invitam sa fiti cu urechile pe ea!

Itsy Bitsy.mp3

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole