Blog

Cea mai noua abordare a predarii limbilor straine

DSC00908
Este vorba de Humanising Language Learning! Acesta a fost titlul trainingului de la Poiana Brasov, organizat pentru profesorii de engleza din Romania in acest week-end.

DSC00883Traineri din Marea Britanie si din Grecia au tinut seminarii deosebit de interesante despre felul in care profesorii pot preda limba engleza intr-un mod mai prietenos: umanizarea predarii, umanizarea testarii, umanizarea orelor de curs!

Cum se poate realiza acest lucru? Folosind psihodrama, analiza tranzactionala, aplicand teoria inteligentelor multiple, dar si folosind programarea neuro-lingvistica (NLP) in cadrul predarii! Toate acestea au rolul de a dezvolta inteligenta emotionala a cursantilor si a stimula creativitatea si comunicarea eficienta!

Alaturi de Bonnie Tsai (mijloc) si Sheelagh Deller (dreapta)- traineri Pilgrims, Canterbury:
DSC00894Cu Mario Rinvolucri– Teacher Trainer si autor a numeroase carti inovatoare in domeniul invatarii limbii engleze:

DSC00891
Voua cum vi se pare imbinarea psihologiei cu predarea limbilor straine?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole