CEEx noul brand al Shakespeare School prezent la RIUF

In weekend-ul care tocmai a trecut, Shakespeare School a fost prezent cu noul brand CEEx la cel mai mare mare eveniment educational din Romania si Estul Europei, ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR, editia de toamna 2011.

Centre for Exam Excellence (CEEx) este o divizie a centrului de invatare a limbii engleze Shakespeare School specializata in cursuri de pregatire pentru examene de limba engleza adresate in mod special elevilor de liceu, studentilor si tinerilor care doresc sa obtina un certificat international.

Incepand din 2002, Shakespeare School a devenit un nume recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite, cu un altfel de mod de predare a limbii engleze. Prin lansarea acestei marci specializate, acum ofera cele mai bune cursuri pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS sau TOEFL.

Prin participarea la acest targ educational, Shakespeare School a avut ocazia sa prezinte proiecte menite să deschidă noi orizonturi liceenilor către spaţiul academic britanic şi să încurajeze tinerii români să aplice la universităţi prestigioase, iar mai târziu, la revenirea în ţară, să poată împărtăşi, dar şi aplica cunoştinţele dobândite.

Asadar, pe parcursul celor 2 zile petrecute la Sala Palatului, echipa noastra a raspuns la toate intrebarile cu privire la admiterea la universitati in Marea Britanie, intrucat punem la dispozitie programul de consiliere educativa Destination UK. De asemenea, tinerii au fost informati despre cursurile de pregatire pentru examenele internaţionale de limba engleză Cambridge, IELTS si TOEFL recunoscute de universitati din intreaga lume.

In plus, pentru cei care inca nu erau siguri de universitatea la care ar vrea sa isi continue studiile, le-am prezentat oportunitatea de a experimenta timp de 2 saptamani viata de student in Anglia, Scotia sau USA prin oferta numeroasa de scoli de vara de limba engleza.

Ne-am bucurat sa cunoastem tineri cu personalitati puternice si ambitiosi, asadar ii asteptam cu drag sa exceleze la examenele internationale de limba engleza!


Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive