Blog

Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru copii

Imagine newsletter tabere cadou Craciun

Perioada magică a Crăciunului se apropie cu pași repezi. Câți dintre voi asociați atmosfera aceea de sărbătoare cu bucuria din ochii copiilor atunci când deschid cadourile în Ajun?

Cred că sunteți de acord cu noi că unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le putem face copiilor sunt experiențele inedite, din care să învețe o mulțime de lucruri și despre care să povestească și peste ani.

Dacă vreți să faceți un astfel de cadou copilului vostru, iată o idee – dăruiți-i de Crăciun experiența unei tabere internaționale de limba engleză, în vara lui 2017.

Va fi cu siguranță cel mai frumos cadou, de care își va aminti cu drag, de fiecare dată.

Într-o tabără de vară în Marea Britanie sau Statele Unite, va putea exersa engleza ”la ea acasa”. În plus, este o ocazie foarte bună să își deschidă orizontul cultural, să cunoască copii de aceeași vârstă și să își facă noi prieteni din toată lumea. În astfel de tabere vin copii din peste 40 de țări.

Deoarece sunt organizate în campusuri școlare sau universitare de top, taberele de engleză îi familiarizează pe copii cu un mediu academic nou. Astfel, vor cunoaște noi metode de învățare, interactive și amuzante și vor învăța într-o atmosferă relaxată, alături de profesori nativi, prietenoși și deschiși.

Vor cunoaște culturile diferite din care fac parte noii lor prieteni fie la cursurile de engleză, fie la activitățile din campus, dar mai ales în serile internaționale în care fiecare vorbește despre obiceiurile din țara lui.

Pe lângă cursurile distractive de engleză, vor putea participa la activități sportive, arts & crafts, petreceri, karaoke și multe altele, în funcție de ceea ce îi atrage mai mult.

În excursiile organizate în cele două săptămâni, copiii vor putea vizita cele mai frumoase obiective turistice, cum ar fi Natural History Museum, Wembley Stadium, London Eye, Buckingham Palace în Marea Britanie, Edinburgh Castle, National Museum of Scotland, The Royal Mile, Arthur’s Seat, Royal Botanic Gardens, Tantallon Castle, Museum of Flight, Perth & Scone Palace în Scoţia sau Empire State Building, Ground Zero, Wall Street, Insula Ellis, Statuia Libertății, Rockefeller Centre (Top of the Rock Observatory), Metropolitan Museum of Art sau Central Park, în Statele Unite.

Vă invităm să aflați mai multe și să alegeți pentru ”desaga Moșului” una dintre taberele din oferta Shakespeare School pentru vara anului 2017.

Anglia & Scoţia

Windsor, Wellington College, Anglia (10 – 15 ani) – Click AICI pentru detalii și înscriere.

Edinburgh, Merchiston Castle School, Scoţia (12 – 17 ani) – Click AICI pentru detalii și înscriere.

Statele Unite

New York, Fordham University (13 – 20 ani) – Click AICI pentru detalii și înscriere.

Sărbători frumoase și multe cadouri și experiențe cât mai inedite în anul ce vine!

Edinburgh 1

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole