Blog

Cele 7 legi fundamentale ale parintilor pe care nu le inveti la scoala

Imagine Club Bright Parents 21 Octombrie Shakespeare SchoolClubulBright Parents”deschide marti, 21 octombrie, seria de intalniri lunare, interactive, ale sezonului de toamna 2014. Invitata noastra, psiholog Mirela Horumba, specialist in consiliere parentala, propune pentru aceasta noua intalnire o tema care poate starni curiozitatea oricarui parinte. Vom afla impreuna care sunt cele 7 legi fundamentale ale parintilor pe care nu le inveti la scoala, cum le putem aplica si cum ne ajuta ele in viata de zi cu zi alaturi de cei mici.

Intalnirile Bright Parents, dedicate comunitatii de parinti Shakespeare School,  sunt concepute ca un dialog deschis pe teme legate de cresterea si educarea copiilor, discutii ca de la parinte la parinte, care sa ne ajute sa descoperim calea prin care putem deveni din parinti buni, PARINTI STRALUCITI!

Impreuna aflam raspunsuri la intrebari care ne ajuta sa ii indrumam pe cei mici atat in ceea ce priveste studiul – cum sa invete mai usor limba engleza, cat si in ceea ce priveste dezvoltarea personala – crearea unei atmosfere armonioase in familie.

De-a lungul evenimentelor organizate in cadrul clubului Bright Parents am dezbatut numeroase teme de interes pentru oricine doreste sa invete ceva nou in “meseria” de parinte. Am aflat, printre altele, cum sa renuntam ca parinti la un fals tabu si sa vorbim copiilor despre sexualitate pe intelesul lor, despre inteligentele multiple, despre darul cuvintelor – de la manie la intelegere, despre ce cuvinte au nevoie sa auda copiii nostri, ce repere dam celor mici intr-o lume bulversata sau cum ne protejam copilul de toxinele emotionale.

Prima intalnire Bright Parents din acest nou an scolar are lor marti, 21 octombrie, la ora 18 la sediul Shakespeare School Victoriei, din Str. Tokio, nr 9. Inscrierile se pot face pana pe 20 octombrie, la e-mail info@shakespeare-school.ro sau la telefon: 021.230.20.06/0755.132.228, in limita locurilor disponibile.

Evenimentul se va incheia cu discutii prietenesti la o ceasca de ceai englezesc.

Va asteptam, cu drag!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole