Blog

Cele șase elemente care pregătesc copiii pentru succesul în viață

Editabil Conferinta 5 v2După opt luni de pandemie viața copiilor de toate vârstele este radical modificată, iar „noul normal” a devenit o sintagmă des auzită. De la școala online la interacțiuni limitate cu colegii, prietenii sau bunicii, viața interioară a copiilor este din ce în ce mai afectată, iar modalitățile de a le restabili echilibrul interior pentru a îi susține în evoluția lor pentru a avea succes în viață sunt esențiale.

 

La Shakespeare School, abordăm în procesul educativ o viziune în care facem din bunăstarea copiilor o prioritate. Aici nu educăm numai Campioni la Limba Engleză, ci și Campioni la Viață!

 

Întrucât totul începe de la părinți și profesori am dat startul ÎNSCRIERILOR GRATUITE la cea de-a cincea ediție a conferinței online „Copilul tău, campion la viață”. Acum ai șansa să afli cum se poate dezvolta armonios copilul tău pentru a face față cu brio provocărilor vieții moderne.

 

speakeri foto 1

 

Scopul conferinței este de a puncta cele șase elemente care pregătesc copiii pentru succesul în viață:

 

Învățarea socio-emoțională – Îi ajută pe copii să învețe într-un mod plăcut și eficient

 

Stima de sine – Îi ajută să își folosească la capacitate maximă abilitățile și cunoștințele

 

Creativitatea – Are un rol primordial pentru viitor și trebuie să știm cum se poate „cultiva”

 

Comunicarea și colaborarea – Sunt esențiale pentru armonizarea realității interioare și exterioare a copiilor

 

Gândirea critică – Este esențială deoarece ne permite să facem față rațional tuturor situațiilor

 

Mindfulness – Are beneficii pe termen lung asupra sănătății emoționale, dar și fizice

 

Conferința GRATUITĂ va avea loc online, pe platforma ZOOM, sâmbătă, pe data de 14 Noiembrie, în intervalul orar 16:00 – 18:00.

 

 

Gazda evenimentului va fi Adriana Alionte, fondator Shakespeare School, iar 6 profesori Shakespeare School vor fi prezenți în calitate de speakeri și vor aborda tema „Cele 6 elemente ale succesului. Cum pot deveni copiii Campioni la Viață?”.

 

La Shakespeare School, educația nu se oprește doar la limba engleză, ci continuă cu dezvoltarea abilităților pentru viață. În acest context, vă invităm, cu drag, să descoperiți cum părinții, alături de profesori, pot stimula: dezvoltarea inteligenței socio-emoționale a copiilor și adolescenților, creșterea stimei de sine, creativitatea, abilitățile de comunicare și colaborare, gândirea critică și un stil de viață mindful.

 

Colaborarea dintre părinți și profesori este cel mai important element care, alături de grija pentru sănătate, le permite copiilor să traverseze cât mai lin această perioadă cu un puternic impact emoțional. De aceea, la Shakespeare School, organizăm în acest an cea de-a cincea conferință din seria „Copilul tău, Campion la Viață”. Obiectivul nostru este acela de a împărtăși din experiența profesorilor noștri și de a susține eforturile părinților de a asigura o dezvoltare echilibrată a copiilor”, spune Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

 

Misiunea noastră este să creăm un mediu academic care să îi pregătească cu adevărat pe copii pentru viață și să îi facă să se simtă motivați să își îndeplinească adevăratul potențial uman.

 

Puteți descoperi mai multe informații despre acest subiect de interes și vă puteți înscrie GRATUIT la conferință accesând pagina dedicată evenimentului.

 

conferinta teme 1

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole