Blog

Certificarea CELTA de la Shakespeare School, la mare căutare printre profesori

Vizual comunicat presa celta 1 1

Prima grupă de formare Cambridge CELTA (Certificat pentru predarea limbii engleze vorbitorilor de alte limbi) din acest an de la Shakespeare School aduce împreună profesori de limba engleză din toată România. Vor fi 20 de sesiuni de cursuri online, desfășurate în weekend, în perioada 16 ianuarie – 13 iunie 2021.

 

Shakespeare School este primul centru de limba engleză din România acreditat de Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge pentru a oferi cursul de pregătire pentru certificarea CELTA – una dintre cele mai apreciate și recunoscute cursuri de dezvoltare profesională pentru profesori, la nivel mondial.

 

Prin cele trei serii anuale de certificare CELTA, Shakespeare School vine în întâmpinarea tuturor profesorilor de limba engleză care doresc să își continue pregătirea profesională, iar cererea a crescut, mai ales în aceste vremuri incerte și dificile.

 

De peste șapte ani centrul de acreditare Cambridge CELTA de la Shakespeare School le oferă profesorilor din toată țara oportunitatea de a-și continua formarea unor abilități superioare de predare a limbii engleze, având apoi posibilitatea să predea această limbă străină oriunde în lume.

 

”Abilitățile principale pe care mi le-am dezvoltat prin participarea la acest curs sunt planificarea eficientă a lecțiilor, alegerea materialelor didactice potrivite și organizarea procesului de predare pentru maximizarea retenției informației în rândul elevilor. De asemenea, în cadrul cursului, am avut ocazia să învăț de la profesori cu experiență, care au făcut ca fiecare oră să se desfășoare într-o manieră practică, eficientă și interesantă”, spun adesea cursanții care au ales să ducă predarea limbii engleze la un nivel avansat, îmbunătățindu-și atât competențele lingvistice, cât și pedagogice.

 

Vizual comunicat presa celta 2

Cursul CELTA este centrat pe tehnici de predare eficientă a limbii engleze și pe aplicarea practica a acestora, oferindu-le cursanților o evoluție reală în domeniul tehnicilor predării. Metodele inovatoare de predare ale profesorilor de top de la Shakespeare School se păstrează și în cadrul desfășurării cursurilor pentru obținerea certificării CELTA.

 

”Deși inițial am deschis perioada de înscrieri cu o oarecare îngrijorare, am constatat interesul profesorilor pentru a se perfecționa și pentru a obține o acreditare cu recunoaștere globală la acest început de an. Noutatea este dată de faptul că acum ținem cursurile de perfecționare online, ceea ce face participarea profesorilor din toate zonele României posibilă, dar a atras atenția și unor profesori din alte țări, ceea ce va da o dimensiune interculturală foarte valoroasă. Ne dorim ca anul acesta să comunicăm cât mai bine beneficiile certificării CELTA pentru a crește participarea profesorilor de limba engleză din celelalte orașe mari ale țării”, spune Adriana Alionte, fondatoarea Shakespeare School.

 

De peste 7 ani, Shakespeare School schimbă destine, iar anul 2021 a început deja cu prima serie completă de profesori care aleg să devină, la rândul lor, profesori de top. Toate informațiile despre avantajele obținerii unui certificat Cambridge CELTA și despre cursurile CELTA susținute în cadrul Shakespeare School sunt disponibile aici: celtatraining.ro.

 

Următoarele două cursuri din 2021 sunt:

(1) Cambridge CELTA Intensive (offline): 21.06.2021 – 16.07.2021 – Înscrieri deschise

(2) Cambridge CELTA Intensive (offline): 02.08.2021 – 28.08.2021 – Înscrieri deschise

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole