Blog

Cheltenham, sosim!

deancloseprepIata ca, in sfarsit suntem gata de plecare catre Anglia! Cheltenham ne asteapta! Un grup de 22 de copii insotit de doi grup lideri, vom decola maine dimineata de pe aeroportul Otopeni cu destinatia Londra, Heathrow. De acolo, vom fi condusi cu autocarul pana in Cheltenham, oras situat in apropiere de Oxford.

Optimisti si dornici de a invata engleza la ea acasa, intr-un mod cat mai atractiv, fara teme desigur, vom fi cazati la Dean Close International Summer School, unul din campusurilealtontowers de prestigiu din Anglia. Dupa cele 3 ore de curs de engleza din timpul diminetii, ne vom distra si vom beneficia de toate facilitatile campusului: terenuri de sport si piscina, unde ne vom petrece timpul de dupa amiaza si de seara. Nu va lipsi din program Talent Show, Karaoke, Disco night, Movie night si multe alte surprize.

Gloucester_and_Sharpness_Canal_at_Patch_BridgeNe-am inarmat cu rucsacele si aparate de fotografiat pentru a putea imortaliza minunatele locuri pe care le vom cutreiera. Asteptam cu nerabdare excursiile la parcul de distractii Alton Towers, la fabrica de ciocolata Cadbury ,croaziera pe Gloucester Canals si vizita la parcul zoologic din Cotswold.

Si ca totul sa fie la superlativ, vom incheia cu o excursie mai lulondon-eyenga la Londra unde vom si innopta la hotelul de 3 stele, Premier Inn. Asadar…

England, here we come!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole