Blog

Christmas Party la Shakespeare School!

DSC09221
Brazii sunt impodobiti, nasul lui Rudolf sclipeste de nerabdare, iar elfii impacheteaza de zor ultimele cadouri si abia asteapta sa ne intalnim la petrecerea de Craciun ce va avea loc in perioada 7-15 decembrie!

Ambele sedii sunt frumos decorate in spiritul sarbatorii de Craciun, gata pregatite pentru a gazdui activitati precum:
sceneta de Craciun– juniorii pot intra in pielea lui Santa Claus, a elfilor, a renior si a oamenilor de zapada pentru a insufleti atmosfera de Craciun! Cei mai “entuziasti” actori sau actrite vor primi si o diploma speciala!
Secret Santa (surpriza darurilor)- ii invitam pe cursanti sa fie ajutorul Mosului si sa daruiasca si celorlalti cate putin din bucuria lor!
exercitii si jocuri specifice acestei sarbatori folosind tehnologia tablei interactive
vizionarea unui fragment de film de Craciun, urmata de activitati amuzante de vocabular

Dupa activitati, va asteptam langa bradul impodobit pentru a canta colinde in limba engleza si a ne face multe, multe poze!

Merry St. Nicholas to all of you!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole