Blog

Christmas week is over!

IMG 2899In aceasta saptamana Shakespeare School a rasunat de colinde in limba engleza, piese de teatru puse in scena de micii nostri actori si actrite, dar si de urarea specifica “HO!HO!HO! Merry Christmas!” auzita din salile de curs.
IMG 2865
Petrecerea de Craciun este unul din momentele anului in care cursantii nostri se distreaza de minune, avand de parcurs activitati specifice acestei sarbatori: mici scenete, jocuri de vocabular si exercitii amuzante folosind tabla interactiva!
IMG 2924
Saptamana viitoare pregatim o alta surpriza: un curs de engleza intr-o locatie speciala, care se potriveste perfect conceptului nostru de “Limba engleza ALTFEL“, insa mai multe detalii va oferim in curand!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole