Blog

Cişmigiul Copiilor!

cismigiuEchipa Shakespeare School a sărbătorit ziua copilului chiar între copii, în parcul Cişmigiu. Ne-am întâlnit în parc unde am organizat pentru cei mici activităţi şi tombole cu premii. Distracţia cu copii nu se poate descrie în cuvinte şi este întotdeauna răsplătită cu zâmbete ample, cu feţe zâmbitoare şi concluzia inocentă: I love you, teacher!

Copiii care au trecut prin parcul Cişmigiu sâmbătă au putut participa la o oră demonstrativă oferită de profesorii Shakespeare School, fiind apoi invitaţi la o testare gratuită în urma căreia li se stabilea nivelul de engleză şi primeau recomandări pentru cursurile de vară şi cursurile de an şcolar. Toţi au avut şansa de a participa şi la o tombolă unde au putut câştiga un dicţionar!cismigiu1

Atracţia activităţilor desfăşurate în Since 2000, it’s been possible to take the practical and theory tests in up to 19 different languages, as RED cdl training is a division of RDS DRIVING SERVICES Ltd, Pavilion 12, Colemans Nook, Belasis Technology Park, Billingham, TS23 4EG. parc a constituit-o marionetele de mână, care sunt chiar personaje în scenetele pe care le punem în scenă în cadrul cursurilor de vară. Copiii sunt dornici să devină şi ei glasul acestor marionete, dar totul în limba engleză.

cismigiu 3Invitaţia la cursurile de vară se adresează tuturor cu vârste între patru şi 25 de ani, pornind de la scenete cu marionete, Hello English!, devenind apoi personaje care se înfruntă cu cavalerii medievali, salvează domniţe şi găsesc celebra spadă Excalibur, în Adventure Land A şi B, apoi rezolvă cazuri misterioase ca asistenţi ai lui Sherlock Holmes, şi redevin actori, dar de data aceasta în varianta modernă a operelor lui Shakespeare. Dacă sunt interesaţi de un curs de pregătire Cambridge, vă invităm la un curs FCE, CAE, IELTS sau TOEFL. Toate acestea pot fi completate cu o lecţie relaxantă, la un pahar de ceai cu gheaţă, în cadrul unui club de conversaţie cu profesor nativ.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole