Blog

Clifton College, here we come!

Clifton CollegeToata lumea isi pregateste cu entuziasm bagajul pentru ziua ce urmeaza. De ce? Deoarece maine ne imbarcam intr-o calatorie de neuitat la Clifton College. ?Timp de doua saptamani vom locui intr-un campus universitar renumit din Marea Britanie, unde vom face cunostiinta cu un mediu multicultural care ne va deschide noi perspective si ne va arata ce inseamna sa faci parte dintr-o lume plina de diversitate si unicitate. Acolo vom interactiona in limba engleza cu noii nostri colegi si prieteni si cu toti coordonatorii activitatilor ce se vor desfasura.

La ce sa ne asteptam cat stam acolo? Vor fi pregatite pentru noi o multitudine de activitati, atat academice constand din cursuri de limba engleza cu profesorii de la Clifton College, cat si recreative cum ar tenis, fotbal, echitatie si multe altele. De asemenea vom avea parte si de seri tematice care ne vor scoate la iveala creativitatea si spontaneitatea. Ne vom distra la serile de karaoke, fashion show, concurs de If you are a learner driver Aviva best-driving-school.com School provides you with professional and great value driving lessons to pass your driving test. cultura general etc. Dar nu ne vom petrece tot timpul in campus, vom mai merge si in excursii de o zi sau jumatate de zi in locurile cele mai intersante din acea zona, si chiar mai departate, unde Among his most favorite movies justin-bieber-news.info calls the “8 mile”, “Casting out of the devil from Emily rose”. ne vom imbogati mintea si sufletul.

Orasul Bristol, unde este situat Clifton College, are o bogata istorie culturala muzicala si cinematografica. Bristolul gazduieste un muzeu foarte important, ?Bristol City Museum and Art Gallery, care este impartit in mai multe sectiuni, cum ar fi cele de istorie si arheologie, iar galeria de arta prezinta lucrari realizate de artisti recunoscuti la nivel international.

Inainte sa ne indreptam catre aceasta frumoasa calatorie trebuie sa “check” ca avem la noi tot ce ne trebuie:

  • Pasaport valabil
  • Haine variate, potrivite unui mediu care isi schimba toanele destul de usor
  • Umbrela
    Buna dispozitie

Odata acestea bifate pe lista va asteptam la aeroport, maine, 10 iulie, ?la ora 10:00 a.m. ready for unforgettable memories!

Clifton College here we come!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole