Blog

Clifton College: we miss you!

DSC02943

In vara anului trecut doi group-leaderi, de la Shakespeare School, si 17 copii entuziasmati s-au imbarcat in avionul ce urma sa decoleze si sa lase in urma bine cunoscuta Romanie si sa-i duca intr-un loc nou care ii astepta cu multe surprize si momente de neuitat: Tabara Internationala de la Clifton College.

Experientele traite in cele doua saptamani petrecute in campusul colegiului situat in orasul-port Bristol sunt greu de redat in cuvinte. Orasul arata exact ca intr-un film britanic iar cladirea colegiului ne lasa impresia ca dintr-o clipa intr-alta vor aparea in fata noastra indragitele personaje din Harry Potter.

Clifton CollegeAm fost cazati intr-una din casele campusului, ca niste adevarati cursanti, aflata in imediata apropiere a cladirii principale, unde aveau loc toate cursurile si activitatile si unde luam masa (care, contrar a ceea ce se spune, era foarte gustoasa). Cursurile de engleza erau predate de profesori nativi tineri si deschisi care aveau planuite multe lectii interactive pentru elevi la sfarsitul carora primeau recompense, iar copii nostrii au fost constant laudati, impresionand, nu doar profesorii, ci tot staff-ul campusului, datorita nivelului si fluentei in limba engleza inseamna o metropola cu o istorie atat de veche. Am intreprins o calatorie pe Tamisa iar apoi am vizitat toate locurile despre care pana atunci doar auzisem: Covent Garden, St James?s Park, The House of Parliament, Westminster Abbey, Big Ben, Tower Bridge, London Eye si Buckingham Palace.

Finalul celor doua saptamani petrecute in Tabara de la Clifton College a venit mai repede decat ne-am fi asteptat. Nu am plecat insa de acolo cu mana goala ci, dimpotriva, cu o sumedenie de amintiri ale unui loc minunat cu oameni calmi, amabili si pe care i-ai fi putut asculta la nesfarsit vorbind cu acel accent britanic impecabil care aproape ca te hipnotiza, si, desigur, multe multe suveniruri pentru cei dragi care ne asteptau cu nerabdare acasa sa le povestim aventurile noastre.

Astfel ne-am luat ?La revedere!? si speram sa ne revedem cat de curand cu acele meleaguri si acei oameni deosebiti, pentru a trai noi experiente si a crea noi amintiri.

Daca va place sa calatoriti si sunteti dornici sa afltati cum este sa fii englez timp de doua saptamani atunci veniti cu noi in Tabara Internationala de la Clifton College!

DSC02582P1010902Campus

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole