Club de conversatie in engleza pentru copii si adolescenti

Club de conversatie in engleza – English Over a Cup of Tea

Am creat pentru copiii intre 9 si 14 ani un loc in care au libertatea de a conversa in limba engleza pe teme de interes pentru varsta lor. Copiii au ocazia sa participe la discutii moderate de un profesor Shakespeare School, in compania unui grup restrans de colegi de varsta lor.

Atmosfera distractiva si interactiva le alunga teama de a se exprima intr-o limba straina si le ofera copiilor incredere in sine. Astfel, fara sa-si dea seama, intra in conversatie, exerseaza si isi imbunatatesc abilitatile de a vorbi in engleza.

Toti membrii Clubului nostru de conversatie dobandesc naturalete si libertate in exprimare, semn ca incep sa stapaneasca si sa se exprime cu usurinta in limba engleza.

De ce sa alegeti un club de conversatie in engleza pentru copii la Shakespeare School?

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna

Predare prin atasament, deoarece relatia profesor-cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.
Cei 4C – COLABORARE, COMUNICARE, CREATIVITATE si GANDIRE CRITICA, care stau la baza abilitatilor de viata esentiale pe care cursantii si le dezvolta.
Teoria Inteligentelor Multiple a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard, pe care se bazeaza metoda de predare Shakespeare School.
Mindfulness, adica un set de tehnici prin care dezvoltam capacitatea de concentrare a cursantilor pentru a le asigura confortul mental.

Ce beneficii ofera clubul de conversatie pentru copii

  • Clubul de Conversatie este o intalnire intre prieteni, la care se discuta numai in engleza, in prezenta unui vorbitor nativ.
  • Toti membrii clubului pornesc de la aceleasi premise – sunt acolo pentru a pune in practica vocabularul si cunostintele de gramatica dobandite la cursurile de engleza – acest lucru ii incurajeaza pe copii sa isi exprime, fara teama, propriile pareri in limba engleza.
  • Profesorul alege pentru discutii teme si subiecte interesante, cum ar fi filmele preferate, muzica, geografie, cultura, astronomie, tehnologie. Subiectele ii atrag usor pe copii in discutie si le dau incredere sa se exprime fara frica de a gresi sau de a fi judecat.
  • Metoda interactiva ofera rezultate garantate. Intalnirile din cadrul Clubului se desfasoara sub forma unor jocuri distractive si activitati care ajuta cursantii sa capete acea incredere in sine de care au nevoie pentru a reusi sa se exprime cu usurinta in limba engleza.
  • Accentul britanic, pronuntia corecta a cuvintelor, feedback-ul constructiv sunt elementele de care profesorul vorbitor nativ de limba engleza are grija sa tina cont in timpul cursului, urmarind progresul fiecarui cursant.

Ce se studiaza?

Membrii clubului de conversatie in engleza pentru copii se intalnesc, de 2 ori pe luna, in 2 module desfasurate pe parcursul intregului an scolar (septembrie – iunie).

Intalnirile sunt moderate de un profesor Shakespeare School, intr-un mediu placut si relaxant, in care copiii discuta exclusiv in limba engleza. Profesorul incurajeaza cu pricepere conversatia prin teme si subiecte interesante, care ii atrag usor in discutie.

Clubul de conversatie completeaza perfect cursul nostru de baza de limba engleza pentru copiii care studiaza deja engleza intr-una dintre grupele de cursanti Shakespeare School. Astfel, vocabularul si cunostintele de gramatica dobandite la curs sunt puse in practica.

Finalul modulului de Club il sarbatorim printr-un veritabil „Tea Party” englezesc, cu conversatii spumoase si multa voie buna.

Informatii administrative

Structura cursului:

Clubul de conversatie in engleza pentru copii este saptamanal si are loc in sediul Victoriei (1,5 ore/sedinta).

  • Elementar: 9 – 10 ani (clasele III – IV)
  • Intermediar: 11 – 14 ani (clsasele V – VIII)

Perioada de desfasurare

14 septembrie 2020 – 19 iunie 2021, respectand vacantele scolare (cu exceptia celei din noiembrie) si zilele declarate sarbatori legale.

PRET: 2040 lei

* Daca autoritatile vor impune sistarea cursurilor la sediu, vom continua desfasurarea acestora in mediul online, pastrand aceeasi structura.

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

02 | Formular Cursuri AN - Copii
Doresc curs pentru *

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

Daca doriti informatii si despre alte cursuri de limba engleza pentru copii, va invitam sa vizitati pagina noastra de Cursuri pentru copii.

Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne puteti scrie la [email protected].

Va asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.