Clubul "Bright Parents" pentru "Parinti straluciti"

“Parintii trebuie sa umple asa de bine vasul cu incredere in sine a copiilor, ca nimeni din lumea intreaga sa nu fie in stare sa faca gauri in el si sa il goleasca”. Alvin Price

Nobis Barry

Meseria de parinte este poate cea mai dificila din lume si un proces infinit de invatare pentru noi ca parinti. Copiii ne invata sa iubim neconditionat, sa ascultam, sa respectam si sa ne ascultam pe noi insine/insene. Din cand in cand e bine sa facem un pas in spate si sa ne privim pe noi, reactiile noastre si sa recalculam situatia: ce e mai important pe lumea asta decat iubirea pe care o simtim si o daruim copiilor nostri? Trebuie neaparat sa avem ultimul cuvant? In primul rand trebuie sa invatam sa ii ascultam, sa patrundem in lumea lor si sa ne asiguram ca acolo e mereu liniste si armonie, ca ei se simt fericiti, apreciati si iubiti.

Nu intotdeauna ne pricepem sa facem asta, uneori avem alte griji si uitam. Clubul „Bright Parents” a luat nastere tocmai din dorinta noastra de a va ajuta sa deveniti parinti straluciti, pe care copiii sa ii iubeasca si care sa creeze acel mediu in care copilul sa isi atinga potentialul maxim. Clubul este locul in care bem un ceai si vorbim prieteneste despre cum putem fi parinti straluciti. De aceea invitam in fiecare luna pe cineva cu care incercam sa gasim raspunsuri la intrebarile pe care unii dintre dvs. ni le-ati adresat pana acum, altele decat cele despre invatarea limbii engleze. Vom dezbate framantarile pe care le traim in calitate de parinti intr-o lume plina de provocari pentru copiii nostri. Speram sa va fie de folos, noi va asteptam cu drag.

Nobis Cartel

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive