Blog

Clubul "Bright Parents" pentru "Parinti straluciti"

DSC01706

“Parintii trebuie sa umple asa de bine vasul cu incredere in sine a copiilor, ca nimeni din lumea intreaga sa nu fie in stare sa faca gauri in el si sa il goleasca”. Alvin Price

Nobis Barry

Meseria de parinte este poate cea mai dificila din lume si un proces infinit de invatare pentru noi ca parinti. Copiii ne invata sa iubim neconditionat, sa ascultam, sa respectam si sa ne ascultam pe noi insine/insene. Din cand in cand e bine sa facem un pas in spate si sa ne privim pe noi, reactiile noastre si sa recalculam situatia: ce e mai important pe lumea asta decat iubirea pe care o simtim si o daruim copiilor nostri? Trebuie neaparat sa avem ultimul cuvant? In primul rand trebuie sa invatam sa ii ascultam, sa patrundem in lumea lor si sa ne asiguram ca acolo e mereu liniste si armonie, ca ei se simt fericiti, apreciati si iubiti.

Nu intotdeauna ne pricepem sa facem asta, uneori avem alte griji si uitam. Clubul „Bright Parents” a luat nastere tocmai din dorinta noastra de a va ajuta sa deveniti parinti straluciti, pe care copiii sa ii iubeasca si care sa creeze acel mediu in care copilul sa isi atinga potentialul maxim. Clubul este locul in care bem un ceai si vorbim prieteneste despre cum putem fi parinti straluciti. De aceea invitam in fiecare luna pe cineva cu care incercam sa gasim raspunsuri la intrebarile pe care unii dintre dvs. ni le-ati adresat pana acum, altele decat cele despre invatarea limbii engleze. Vom dezbate framantarile pe care le traim in calitate de parinti intr-o lume plina de provocari pentru copiii nostri. Speram sa va fie de folos, noi va asteptam cu drag.

Nobis Cartel

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole