Blog

Comisarul European pentru Multilingvism felicita Shakespeare School

ue

Cabinetul Comisarului European pentru multilingvism, in numele domnului Comisar Leonard Orban, a felicitat initiativa Shakespeare School de a deschide un nou sediu in Bucuresti: “Va felicitam pentru aceasta initiativa si ne exprimam convingerea ca multiplicarea centrelor de invatare a limbilor straine si implicit a programelor pe care acestea le propun, vor contribui la dezvoltarea competentelor lingvistice a unei palete largi de persoane interesate. Rolul si aportul pe care Shakespeare School il aduce, astfel, in acest proces este binevenit si apreciat.”- ne-a transmis doamna Arabela Iris Ster, asistenta cabinetului.

Va rugam primiti expresia celor mai alese ganduri si urari de mult succes in proiectele dumneavoastra“, a conchis d-na Ster.

Noi va multumim pentru urarile de bine si speram ca vom beneficia in continuare de sprijinul Comisiei Europene pentru multilingvism in derularea proiectelor noastre!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole