Blog

Competiția "Bright Speakers" și-a desemnat semifinaliștii

20140510_155343

Cursanții Shakespeare School au avut parte de o nouă provocare legată de sistemul de educație ideal. Pentru că tema de anul acesta a concursului național de eseuri a provocat discuții controversate, ne-am gândit să extindem puțin concursul și să le oferim oportunitatea să se exprime despre acest subiect în cadrul unui concurs de vorbit în public.

Este ceva de care ei se tem, la vârsta adolescenței, chiar și în limba română. Dar cum ne place să îi provocăm să își depășească fricile și limitările pe care și le impun singuri, ne-am gândit să facem concursul chiar în limba lui Shakespeare. Credem în educația completă și ne place să îi provocăm să devină cei mai buni atât în ceea ce privește limba engleză, cât și în folosirea ei cu diverse ocazii.

Prin urmare, adolescenții noștri pasionați de limba engleză au fost incitați să își pună niște întrebări și să își organizeze acele idei în discursuri de 2 minute, în care să descrie ce ar trebui să îi învete școala pentru a le da o educație adevarată și pentru a îi ajuta să devină persoane fericite și de succes. 20140510_180600

În poze sunt toți semifinaliștii, cei care au trecut de runda a 2-a. Toți merită laude pentru entuziasmul și pregătirea de care au dat dovadă. Suntem însă foarte siguri că toți așteaptă lista cu SEMIFINALIȘTII.

Aceștia sunt:

Cls. a VI-a:

Cristina Teleoaca

Dan Matei Ghita

Andrei Petrus

Ana Maria Botea

Raluca Badescu

Cls. a VII-a:

Ioana Poterasu

Maria Buciu

Andreea Nogy

Andreea Popa

Mara Cohn

20140510_180606

 

 

 

 

 

 

 

 

Concursul s-a desfășurat până la această etapă în rândul cursanților Shakespeare School. Pe 7 iunie va avea însă loc finala, în care cei zece se vor întrece cu elevii de la ICHB ( International Computer High School Bucharest) și ISB (International School of Bucharest). Îi felicităm cu această ocazie pentru nivelul de engleză excepțional și pentru talentul oratoric de care au dat deja dovadă și le urăm mult succes în cadrul finalei de pe 7 iunie!

Mai multe detalii despre concurs puteți afla aici.

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole