Blog

Competiţia continuă: Spelling Championship Round 2

La Shakespeare School nu ai cum să te plictiseşti niciodată. În aer deja plutesc emoţiile, atât cele legate de finaliştii de la Essay Competition dar şi în rândul juniorilor. Dacă tragi cu ochiul în curte, poţi vedea, pe ici pe colo, câte un copilaş mai emoţoinat. De ce oare? Pentru că săptămâna viitoare este runda 2 a concursului Spelling Championship, unde se vor întâlni cei mai buni cusranţi din fiecare clasă, fiecare pe nivelul său. O să fie o săptămână cu mari emoţii atât pentru participanţi dar şi pentru părinţi şi profesori.

spelling 2Totul este pregătit, subiectele sunt gata, am recapitulat împreună şi abia aşteptăm să vină micii concurenţi. Runda a doua se va desfăşura în acelaşi timp în ambele sedii ale noastre, în Sediul Central, din Eufrosin Potecă şi în Sediul Nou, din Dimitrie Racoviţă, după cum urmează:

Marţi, 05.04.2011: Juniori 1 (12.00-13.00)

Miercuri, 06.04.2011: Juniori 2 (12.00-13.00)

Joi, 07.08.2011: Juniori 3 (12.00-13.00)

Vineri, 08.04.2011: Juniori 4 (12.00-13.00).


În urma acestei etape se vor alege cele mai bune 5 punctaje de la fiecare sediu, care se vor întâlni pe data de 11 mai 2011 pentru runda finală.

Le urăm multă baftă tuturor participanţilor şi să nu uităm:


BE BRIGHT AND SPELL IT RIGHT!

LEU

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole