Blog

Concursul pentru bloggeri se prelungeste!

Am decis sa extindem deadline-ul pana la care mai primim articolele voastre pentru concursul “Limba lui Shakespeare“!

Nu dorim sa scrieti sub presiunea timpului, dar si sa va dam sansa cat mai multora sa participati! 🙂 Asadar, noul deadline pentru concurs s-a prelungit cu inca cateva zile, fiind Miercuri, 30 septembrie 2009!
Castigatorii vor fi anuntati Joi,1 octombrie!

Eu zic sa profitati de aceasta sansa si sa va apucati de scris!!!

Sa va mai reamintesc inca o data avantajele participarii la concurs?
Ooook:
1. in primul rand, posibilitatea de a fi unul dintre premianti
– intrati in cursa pentru premiul cel mare pus in joc: un curs gratuit pregatitor pentru sustinerea examenelor Cambridge/IELS/ General English for Young Adults (in functie de nivelul vostru)- in valoare de 990 RON
– premiul II: un dictionar englez si o carte in engleza
– premiul III: un dictionar englez

2. toti participantii primesc diplome de participare la concurs

3. popularizam blogurile voastre prin afisarea link-urilor catre articolele scrise atat pe blogul Shakespeare School, cat si pe site-ul partener: amdoar18ani.ro

4. festivitatea de decernare a premiilor (la care vor fi invitati toti participantii), ce va avea loc la noul sediu Shakespeare School va fi o ocazie excelenta de networking si socializare cu alti bloggeri!

Asteptam articolele voastre pana miercuri!!!!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole