Blog

Confessions of an ex-volunteer

0031

Anul 2011 este anul international al voluntariatului. Personal, cand spun voluntariat ma gandesc la perioada liceului, la prieteni si nenumarate aventuri. Am devenit voluntar la 16 ani cu speranta si hotararea ca pot schimba societatea in care traiesc si in trei ani de voluntariat nu a lipsit senzatia de reusita! Va intrebati poate daca a fost usor?

Ei bine, nu! Nu e deloc usor sa renunti la timpul tau liber, sa te imparti intre scoala, teme si angajamentele inerente voluntariatului. Inveti in schimb sa fii responsabil, cunosti  oameni  care au realmente nevoie de ajutor, oferi alinare sau speranta si nu in ultimul rand cunosti foarte multa lume noua!

Voluntariatul m-a transformat, am devenit mai deschisa fata de oamenii din jur, mai sociabila. In plus, am capatat o experienta profesionala care m-a ajutat pana in ziua de astazi in fiecare contact cu mediul muncii si desigur in profesia actuala. Si nu in ultumul rand, voluntariatul este este un important punct in plus pentru cei care isi doresc sa aplice la Universitatile de peste hotare! Iar acum, va poate aduce si multe premii, asa ca nu ezitati sa ne trimiteti eseurile voastre! Mult succes!

May the best essays win!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole