Blog

Cu gandul spre UCL (31 iulie – 14 august 2011)

Ei, dragii mosului, iata ca ne apropiem cu pasi rapizi de o noua plecare de pe plaiuri mioritice spre una dintre cele mai mari metropole din lume: Londra. University College London (UCL) ne asteapta cu bratele deschise pe noi, cei 27 de tineri temerari (25 cursanti + 2 group lideri) ca sa ne arate ce lucruri minunate poate sa ne ofere.UCL

Pe parcursul celor 2 saptamani ne propunem sa “batem Londra in lung si-n lat”, sa vizitam locuri dintre cele mai renumite (Buckingham Palace, Westminster Abbey, The Houses of Parliament, the Tower of London, etc), sa ne “jucam” in cele mai frumoase parcuri (St James Park,…), sa facem cumparaturi pe faimoasa Oxford Street si sa nu uitam … sa mergem la cursurile de limba engleza. Acestea se vor organiza aproape in fiecare zi, dar stim ca nu vor fi ca si clasicele cursuri de la scoala, ci vom interactiona cu tineri din mute tari, vom schimba opinii si pareri, vom avea profesori nativi si, cel mai important, nu vom primi teme. Vom incerca, insa, sa folosim limba engleza la maxim si sa impresionam prin maniere alese, toleranta si un bagaj vast de cunostinte, toate din bagajul nostru “de acasa”. Si cei mai indrazneti dintre noi vor sustine si un examen international, examenul Trinity, in urma caruia sa obtinem inca o diploma valoroasa, recunoscuta international, pentru portofoliul nostru.

Houses Of Parliament

Vom face si multe vizite in afara Londrei, si vom vrea sa vizitam locuri in care nu am mai fost, cum ar fi Cambridge, Canterbury, Bath, precum si multe activitati sportive sau mai bine zis, distractive, in campus, cum ar fi: Talent Show, International Disco, International Night, Karaoke etc. Si, daca avem peste 18 ani, vom merge si in pub crawls, dar sub imediata supraveghere a group si activity leaders, bineinteles. Ei nu ne vor slabi niciodata din priviri!

Kings College Chapel Cambridge

Suntem siguri ca ne vom intoarce plini de amintiri frumoase, cu o dorita nestavilita de a ne intoarce si cu multe prietenii legate cu tinerii de varsta noastra pe care o sa-i intalnim acolo. Insa despre toate acestea o sa va povestim cand ne intoarcem si va promitem si multe poze reusite (ca de aceea o sa strige group liderii tot timpul “Group picture”)

 

Pe curand si urati-ne DRUM BUN!

 

tarom

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole