Blog

Cu pasi mici, dar siguri, spre succes

x
Astazi vi-l prezint cu drag si bucurie pe Chircu Xavier, un alt cursant al scolii noastre care desi este de-abia la “gradul” de Junior 1 (adica duce in spate vreo 8 anisori), realizarile lui sunt deja de grad inalt.

Astfel, se mandreste cu  proiecte deosebite realizate pentru cursul de engleza si pagini de caiet infrumusetate cu zeci de imagini pentru aproape fiecare litera a alfabetului limbii engleze pe care le-a buchisit cu aleasa daruire. Acestora se adauga succesul de a se califica in  runda finala a Campionatului de Spelling !

Pe langa aceste realizari in cadrul Shakespeare School, detine in portofoliu o diploma speciala care graieste de la sine: premiul I pentru rezultate excelente la un  concurs de cultura generala desfasurat la un club al copiilor din Bucuresti.

Nu  in ultimul rand, preocuparile extrascolare ale lui Xavier continua …cu lectii de vioara. Si, desi este la inceput pe acest drum, cred ca poza atasata graieste si promite cat o mie de cuvinte!Si mi-a marturisit  ca nu se va opri aici si ca are planuri mari pentru viitor! Bravo, Xavier! Si….keep up the good work!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole